UKRAJINAC IZAZVAO TEŽAK UDES KOD UŽICA PA POBEGAO Policija ga odmah pronašla i vratila na mesto nesreće! Saobraćaj stoji
Ilustracija, Foto: Dado Đilas, Ilustracija

Teška saobraćajna nezgoda na Beloj Zemlji

UKRAJINAC IZAZVAO TEŽAK UDES KOD UŽICA PA POBEGAO Policija ga odmah pronašla i vratila na mesto nesreće! Saobraćaj stoji

Crna Hronika -

UŽICE - Na magistralnom putu Užice - Zlatibor u mestu Bela zemlja sudarila su se dva putnička vozila. Jedno muškarac je zadobio je teže povrede i kolima Hitne pomoći prebačen je u Opštu bolnicu u Užicu.

"Do udesa je došlo na delu puta koji ima dve trake u jednom pravcu, kada je vozač automobila ukrajisnkih registrskih tablica koji se kretao iz pravca Užica nagalo skrenuo ulevo želeći da pređe u brzu traku, audi koji se već kretao brzom trakom takođe je naglo skrenuo ulevo kako bi izbegao sudar sa putničkim vozilom, ali je tom prilikom prešao u levu traku i udario u kamion koji je dolazio iz suprotnog pravca", kaže za RINU jedan od čevidaca.

Strani državljanin koji je izazvao udes je pobegao sa lica mesta, ali je nakon prijave očevidaca brzom reakcijm policije uhvaćen i vraćen na mesto nezgode, kako bi se utvrdili svi detalji ovog incidenta.

Usled saobraćajne nezgode na ovoj deonici puta došlo je do kolapsa u saobraćaju, a dugačke kolone formirane su iz oba pravca.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track