FATALNA KOSOVKA KOŠTALA ŽIVOTA I MUŽA I LJUBAVNIKA Kolege u šoku: Bela košulja bila sva u krvi! Muž joj je bio strašno ljubomoran
Foto: Blick.ch Printscreen

ljubavni trougao u švajcarskoj

FATALNA KOSOVKA KOŠTALA ŽIVOTA I MUŽA I LJUBAVNIKA Kolege u šoku: Bela košulja bila sva u krvi! Muž joj je bio strašno ljubomoran

Crna Hronika -

BEOGRAD - Videla sam ženu kako leži na ulazu. Molila sam za pomoć. Bela košulja joj je bila u krvi, rekla je za švajcarski Blik koleginica ranjene žene s Kosova, kojoj je u grudi pucao ljubomorni muž koji joj je prvo ubio ljubavnika pa posle masakra presudio sebi.

Koleginica ranjene žene, inače konobarica, kazala je i da ne može da izbaci stravičnu sliku iz glave.

Stupci švajcarske štampe od sinoć su puni napisa o tragičnom ljubavnom trouglu u kojem muž ljubomorni muž nije mogao da podnese ženinu odluku da ga ostavi i pođe sa drugim.

Tragedija se odigrala u kantonu na italijanskom govornom području, a kako piše švajcarski Blik, ranjena žena poreklom je s Kosova i udata je za Italijana koji je prvo u toj zemlji ubio njenog ljubavnika a zatim se zaputio u Švajcarsku, gde je ona bila zaposlena da ubije i nju.

ljubavni trougao, Švajcarska, žena, Kosovo, muž, ubistvo, samoubistvo
foto: Blick.ch Printscreen

Pucao joj je u grudi i ranio ali ne smrtno posle čega je presudio sebi. Par ima ćerku.

Poznajem Elenu, lepa i vredna žena

Stalani gost u restoranu gde je radila žena, penzionerka Erika Malinverno, kazala je da je žena duži period imala problema sa suprugom.

"Poznajem Elenu dobro. Lepa i vredna žena. Elena već duže vreme ima problema sa mužem. Bio je veoma ljubomoran. Imaju ćerku", rekla je Malinverno na video-snimku koji možete pogledati ovde.

Kako prenose švajcarski mediji, sumnja se da je motiv ljubomora. Žena (45) je ranije zatražila razvod od muža i napustila ga, ali Italijan (51) nije prihvatio razdvajanje. Počinilac zločina bio je mrtav kada je stigla Hitna pomoć. Žena sa Kosova je sa teškim povredama prevezena u bolnicu, ali je potvrđeno da je van životne opasnosti.

Švajcarska, samoubistvo, Kosovo, žena, ljubavnik
foto: Blick.ch Printscreen

Kurir.rs/Blick.ch

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track