BORILA SE KAO LAVICA DA SPASE BRAK, A VINKO JU JE USTRELIO KAO SRNU: Potresna ispovest sestre Julijane koja je ubijena u Starčevu
Foto: Kurir, Printscreen/Facebook

pucao u ženu dok je bila na ljuljašci

BORILA SE KAO LAVICA DA SPASE BRAK, A VINKO JU JE USTRELIO KAO SRNU: Potresna ispovest sestre Julijane koja je ubijena u Starčevu

Crna Hronika -

Julijana P. (46) iz Starčeva kod Petrovca na Mlavi godinama je pokušavala da svog supurga Vinka (53), koji joj je presudio, izvuče iz kandži alkoholizma, tvrdi njena sestra Tanja Bošković.

Podsetimo, Julijanu je u utorak popodne ubio suprug Vinko P., pa potom izvršio samoubistvo. Porodični zločin dogodio se u kući u kojoj je bračni par živeo sa Vinkovim roditeljima nakon obeležavanja krsne slave Sveti Arhangel Gavrilo.

On je, prema navodima izvora iz istrage, pucao u ženu dok je bila na ljuljašci, a onda se naslonio na zid i pucao sebi u glavu iz istog pištolja. Prema nezvaničnim informacijama, Julijana je 15 godina trpela porodično nasilje, ali muža nikada nije prijavila.

Petrovac na Mlavi
foto: Društvene mreže

- Pričala sam sa sestrom o svemu. Naravno da je bilo nasilja, ali se ona trudila da po svaku cenu spasi supruga od alkoholizma i da brak ponovo dovede u normalu. Nažalost, to joj nije uspelo - priča Tanja Bošković

- Razumite moju bol, nije mi lako, ali tugu treba deliti sa drugima, lakše se onda sve podnosi. Moja sestra se borila kao lavica da izvuče muža iz kandži alkoholizma, a pala je kao ustreljena srna.

tanja i julijana u srećnim danima
tanja i julijana u srećnim danimafoto: Društvene mreže

Ona za Kurir navodi da porodica još uvek ne zna šta je motiv krvoprolića. - Ne znamo još uvek šta se desilo. Preostaje nam samo da čekamo izveštaj policije - navela je naša sagovornica.

Sudeći po Julijanim fotografijama sa Fejsbuka, ona je živela u Austriji, ali je proputovala pola sveta. Ubijena žena obišla je brojna ostrva, a obrela se čak i na safariju. Njena sestra potvrdila je da je Julijana volela putovanja.

viko ubio julijanu, pa presudio sebi
viko ubio julijanu, pa presudio sebifoto: Printscreen Facebook, Kurir

- Upravo tako, obišla je pola sveta. Ali valjda je moralo da bude ovako, ne znam ni šta bih rekla. Tanja Bošković navela je da još uvek ne znaju kada će Julijana biti sahranjena.

(Kurir.rs - J. Ivić)

Bonus video:

01:03

Ovako je policija u Kragujevcu opkolila muškarca koji je pucao u suprugu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track