JEZIVO! MEHANIČAR OTKRIO TRAGOVE KRVI I KOSE NA AUTU KOJI JE POPRAVLJAO! Uhapšen vozač koji je PREGAZIO ženu (40) i POBEGAO
Foto: Privatna Arhiva

tragedija

JEZIVO! MEHANIČAR OTKRIO TRAGOVE KRVI I KOSE NA AUTU KOJI JE POPRAVLJAO! Uhapšen vozač koji je PREGAZIO ženu (40) i POBEGAO

Crna Hronika -

LUČANI - Slučaj koji je zgrozio javnost u Moravičkom okrugu u kojem je S.D. (44) iz okoline Lučana, pregazio autom Dušicu Ikodinović (40), ne prestaje da šokira.

Kako saznajemo, S.D. je uhapšen nakon što je svog audija odvezao na popravku, a iz servisa je ubrzo “procurela” informacija da je na popravci automobil na kojem se nalaze tragovi kose i krvi.

- Okrivljeni u svojoj izjavi Tužilaštvu ne spori da je bio učesnik saobraćajne nezgode u kojoj je stradala žena. Rekao je da je upravljao svojim vozilom i da je do nezgode došlo prilikom mimoilaženja sa vozilom koje mu je dolazilo iz suprotnog smera. Kazao je da je tada “udario u nešto” i “da je pomislio da je u tom trenutku na put izletela neka divljač”, jer da je nekog uočio, on bi stao.

Napukli su mu šoferršajbna i far, a pošto mu je otac prek čovek, te da ne bi imao problem sa njim, on je iste večeri auto odvezao u ovlašćeni servis u Čačak – izjavio je branilac S.D. advokat Miloljuv Jovičić.

On je dodao da je S.D. tek pošto je uhapšen saznao da je udario pešaka. U narednim danima izjavu Tužilaštvu bi trebalo da daju automehaničar i sestra nastradale žene.

Podsećamo, porodica je Dušičin nestanak prijavila u petak prošle nedelje, njeno beživotno telo je pronađeno dva dana kasnije u šipražju pored puta u selu Lis, 15-ak kilometara daleko od Lučana gde je živela. Iz Policijske uprave u Čačku su u utorak javili da je počinilac uhapšen.

Osumnjičenom se na teret stavlja izvršenje krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i krivično delo nepružanje pomoći povređenom licu, za šta je zaprećena kazna zatvora u trajanju od jedne do osam godina. Nakon saslušanja njemu je određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Kurir.rs/D.Č.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track