08:08

TEK ĆE SE SVE SAZNATI! Novi svedok u slučaju Marjanovića menja presudu? ČUĆE SE NEŠTO ŠTO DO SADA NIKAD NIJE O UBIJENOJ PEVAČICI?

KURIR Televizija

NEKO ĆE PROGOVORITI? Novi svedok u slučaju Marjanovića ruši presudu? ČUĆE SE NEŠTO ŠTO DO SADA NIKAD NIJE O UBIJENOJ PEVAČICI?

Crna Hronika -

Prvi epilog, ne i poslednji kako tvrde stručnjaci, slučaja ubijene pevačice Jelene Marjanović ne prestaje da intrigira javnost.

Za teško ubistvo Jelene Marjanović optužen je Zoran Marjanović, njen suprug, i to na robiju dugu 40 godina.

Kako optužba nije pravosnažna, advokati Zorana Marjanovića pokušaće na sve načine da ga izvuku sa teške robije, a kao jedan od glavnih aduta za to izvukli su svedoka, ženu koja tvrdi da ju je pratio čovek u crnoj jakni.

Mladen Radulović
foto: Kurir televizija

Urednik portala Kurir Mladen Radulović kaže da ima utisak da osuđeni Zoran Marjanović želi da se nove stvari saznaju u slučaju svirepo ubijene pevačice.

- Imam utisak da Zoran Marjanović želi da se još nešto sazna. On je sve vreme ponavljao da su postojale još neke osobe koje policija nije identifikovala. Od zločina je prošlo šest godina. Očekujem da će odbrana pokušati na sve načine da obori presudu, staviće na raspolaganje sve svedoke koje imaju kako bi svog branjenika izvukli sa teške robije - rekao je Mladen Radulović, urednik portala Kurir.

- U pitanju je monstruozan zločin u kome je jedna žena tučena do smrti i udavljena u potoku. Smrt je nastupila gušenjem, a ne predmetom koji do danas nije nađen - kaže Radulović i dodaje:

suđenje Zoranu marjanoviću
foto: Kurir televizija

- Možemo očekivati da će se mnoge stvari otkriti tokom narednih meseci, pa i godine. Presuda se može promeniti samo ako odbrana predoči konkretan dokaz ili ako neko iz porodice Marjanović progovori i baci neko novo svetlo na ceo slučaj. Siguran sam da advokati Zorana Marjanovića zbog nečega nisu hteli da taj dokaz uvrste u svoju odbranu, ali čim o njemu sada govore siguran sam da žele da policija otkrije ko je taj čovek. E sad, da li je taj čovek bitan, da li je poznavao Zorana Marjanovića ili je neko iz njegovog najbližeg kruga... Siguran sam da će ovim otkrivanjem u javnosti svedoka policiju naterati da počne da priča, tu možemo da tražimo nove detalje istrage. Siguran sam da ćemo čuti nešto što do sada nismo u slučaju ubistva Jelene Marjanović - kaže Radulović.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

10:37

MARJANOVIĆ BI MOGAO DA SE NAĐE NA SLOBODI ZBOG NOVOG SVEDOKA?! Stručnjaci otkrivaju šta advokati odbrane TREBA DA DOKAŽU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track