KUPILA CIGARE NA TRAFICI I ZAUVEK NESTALA: Biljanin nestanak je najveća misterija, ovo su poslednje reči studentkinje
Foto: Kurir Televizija Printscreen

ni traga ni glasa

KUPILA CIGARE NA TRAFICI I ZAUVEK NESTALA: Biljanin nestanak je najveća misterija, ovo su poslednje reči studentkinje

Crna Hronika -

Mnogi nestanci nerešeni su u Srbiji i dan danas, a jedan od najmisterioznijih je svakako nestanak studentkinje iz Kraljeva.

Biljana je nestala u 19. godini, 2. decembra 2015. u Kraljevu. Tog dana doputovala je iz Kosovske Mitrovice, gde je studirala na Ekonomskom fakultetu, do Kraljeva, gde su živeli.

Biljana Đorić
foto: Kurir Televizija

U Kraljevu je, na kiosku "Zadužbina" kupila cigarete, ostavila svoj pasoš i telefon uz reči: "Doći će neko ovo da uzme". Od tada je niko nije video.

Prema pisanjima medija Biljanina majka i porodica nikada nisu prestali da veruju da je ona živa i da će se nekada pojaviti.

Biljana đorić

- U sredu uveče rekla mi je da sutradan polaže ispit iz engleskog i ja sam joj rekla da ide da uči i da se javi ujutru. Tog 2. decembra čule smo se oko 12 sati kada mi je javila da je sve super uradila i da će proći ispit. Od tada se više nije javila - pričala je Biljanina majka za medije svojevremeno.

Za Biljanom je raspisana žuta interpolova poternica. Ponuđena je i novčana nagrada za informaciju o ovoj devojci.

Barbara deli istu sudbinu

Barbara Vitez
foto: S.U.

Barbara Vitez (15) nestala je 25. novembra 2016. kada se vraćala sa rođendana, a tada je navodno pala u Tisu sa mosta u Senti. Ronioci su danima pretraživali reku, ali njeno telo nije nađeno. Porodica je za ovih šest godina dobijala različite dojave o sudbini tinejdžerke. Prema nekim dojavama, ona je oteta, udala se, prodata je u belo roblje. Nekoliko nedelja po nestanku oni su dobili anonimno pismo u kome se navodi da je "Barbara drogirana, silovana, zadavljena, a potom bačena u reku". Verovalo se da su sve ove dojave lažne, a sudbina Vitezove ostala je nepoznanica.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track