TOLIKO SU NAS ZADUŽILI DA ĆEMO NJIHOVU DECU GLEDATI KAO SVOJU: Komšije imaju samo reči hvale za ubijenu Blaženku, a evo i zašto
Foto: printscreen facebook, Privatna Arhiva, Kurir /J.M.

tragedija u batajnici

TOLIKO SU NAS ZADUŽILI DA ĆEMO NJIHOVU DECU GLEDATI KAO SVOJU: Komšije imaju samo reči hvale za ubijenu Blaženku, a evo i zašto

Crna Hronika -

Čedomir J. (43), koji se obesio, i njegova supruga Blaženka koju je prethodno brutalno ubio sekirom u njihovoj porodičnoj kući u Batajnici, prema rečima komšija, zadužili su svojom dobrotom sve koje su ih poznavali.

Kako su komšije ispričale za Kurir, supružnici se nisu ustručavali da pomognu svima u najtežim periodima, posebno kada je situacija sa koronom bila najgora, ali nikada nisu tražili ništa zauzvrat.

Žrtva
Žrtvafoto: Privatna Arhiva

- Toliko su nas zadužili, da ćemo njihovu decu gledati do kraja života, sve ćemo dati za njih! Blaženka je u vreme najgore situacije sa koronom išla po komšiluku i pomagala starijima, davala im terapije i negovala ih kad niko nije hteo, jer je medicinski radnik - objasnila je komšica i dodala:

- Čedomir je svuda išao da radi, svako me je pomagao, nikada ni dinara nije želeo da uzme, pola komšiluka je sazidao - pričaju komšije i dodaju da se iz njihove kuće uvek čula pesma, nikada nisu ton povisli ni jedno na drugo, ni na decu.

Mesto zločina
Mesto zločina foto: Kurir /J.M.

Podsetimo, sumnja se da je Čedomir u petak uveče sekirom u krevetu u spavaćoj sobi iskasapio suprugu Blaženku, a potom se obesio o gredu, kada su bili sami kod kuće, jer su im deca na putovanju. Tela su pronađena u subotu uveče, pošto se Čedomir i Blaženka nisu javljali kumovima. Nesrećna žena je imala povrede po glavi, ležala je u lokvi krvi, a Čedomir obešen o gredu na tavanu kuće.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track