GOTOVA DNK ANALIZA TELA ZABETONIRANOG U BURETU: Biljana ubila muža, posle 3 godine i sebe! Otkriveno šta će biti s njihovom decom
Foto: Kurir, Društvene mreže

FILMSKI ZLOČIN U LESKOVCU

GOTOVA DNK ANALIZA TELA ZABETONIRANOG U BURETU: Biljana ubila muža, posle 3 godine i sebe! Otkriveno šta će biti s njihovom decom

Crna Hronika -

DNK analiza kostiju muškarca koji je pronađen zabetoniran u selu Veliko Trnjane 28. juna ove godine potvrdila je da je reč o Ivanu Stojanoviću, muškarcu koji je nestao pre tri godine, a za čiju smrt se sumnjičila njegova supruga Biljana koja je nekoliko dana pre toga izvršila samoubistvo.

Filmska priča u okolini Leskovca saznala se na dan Biljanine sahrane, kada su Ivanovi rođaci koji ga nisu ni videli ni čuli tri godine pronašli njegova dokumenta u kući, a potom i zabetoniran kostur u buretu u pomoćnoj prostoriji. Oni su sve vreme verovali da je on na privremenom radu u Rusiji, kako ih je Biljana uveravala.

- Nakon otkrića tela uzet je DNK profil Ivanove majke i nepobitno je utvrđeno da je reč o njemu. On je najverovatnije ubijen nožem, a zločin je izvršila njegova sada pokojna supruga Biljana u maju 2019. godine - navodi izvor i dodaje da će porodica uskoro moći da preuzme i sahrani Ivanove posmrtne ostatke.

Nenad Stojanović, Ivanov brat koji je i pronašao telo, kaže da porodica još uvek nije obaveštena o DNK analizi i njenim rezultatima.

- Niko nas još nije obavestio, ali mi svakako čekamo odobrenje tužioca da preuzmemo telo. Ivan će biti sahranjen na groblju u Zbeljištu - kaže Nenad za Kurir.

Kako navodi, brigu o dvoje maloletne Ivanove i Biljanine dece preuzela je njena sestra, a najstarija ćerka koja je punoletna, odselila se iz porodične kuće u grad.

- Najstarija devojka ne pominje majku, dok mlađa deca pitaju za nju. Mi smo u kontaktu sa Biljaninom porodicom, nismo bliski, ali se povremeno čujemo. Nisu oni ništa krivi, šta da rade, nisu ni znali šta se desilo - navodi brat.

Porodica Ivana Stojanovića je, kako smo pisali, pre njegovog rođenja preživela već jednu tragediju kada im je sin koji je tada imao četiri godine ubijen u dečijoj igri puškom.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track