CRNOJ JASMINI PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA: Muža izmasakrirala sa 15 uboda, pa telo krila danima
Foto: printscreen facebook

više javno tužilaštvo u beogradu

CRNOJ JASMINI PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA: Muža izmasakrirala sa 15 uboda, pa telo krila danima

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Jasmine S. (44) iz Lazarevca zbog sumnje da je u februaru ove godine na svirep način ubila supruga S.S, nakon čega je sebi pokušala da oduzme život.

- Osumnjičenoj se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo. Optužnica je podneta Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, uz predlog da joj se produži pritvor - saopšteno je iz tužilaštva.

Optužena Jasmina S.
Optužena Jasmina S. foto: printscreen facebook

Sumnja se da je Jasmina S. suprugu zadala 15 ubodnih rana u predelu trupa, nakon čega je u cilju prikrivanja krivičnog dela, ispod tela pokojnog stavila na pod jedan tepih, a ispod njegove glave četiri jastuka i radnu uniformu. Preko tela pokojnog stavila je pvc foliju, dva jorgana, ćebe, prekrivač i jednu žensku jaknu.

Potom je 28. februara ove godine nožem sebi nanela povrede u predelu vrata i leve podlaktice.

Telo pokojnika otkriveno je istog dana u stanu kojem su živeli sa decom.

Podsetimo, zločin je otkriven 28. februara kada je Jasmina S. prerezala sebi grkljan i vene na levoj ruci u iznajmljenom stanu u kom je boravila sa porodicom, a njihova maloletna deca tada su zatekla jezivu scenu. Ona je ležala na podu dnevne sobe u kojoj je i držala beživotno telo svog supruga, a ostavila je i oproštajno pismo koje su deca odneli komšiji koji je prijavio da je se žena pokušala da se ubije.

- Jasmina je tada hospitalizovana, a tokom uviđaja policajci su na krevetu ispod ćebadi pronašli umotanog u foliju, natopljen u omekšiva nesrećnog Sinišu. Inspektori su bili u šoku nakon otkrića zločina, a daljom istragom utvrđeno je da je ona ubila supruga, skrivala njegovo telo i sa decom danima živela u istoj prostoriji - podseća sagovornik.

Kurir.rs/ J. S.- B. T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja