NAŠ KOČA NI MRAVA NIKADA NIJE ZGAZIO: Oglasio se prijatelj Srbina (40) koji je tragično nastradao u Americi
Foto: Facebook/Nenad Kocmar

porodica krenula za sad

NAŠ KOČA NI MRAVA NIKADA NIJE ZGAZIO: Oglasio se prijatelj Srbina (40) koji je tragično nastradao u Americi

Crna Hronika -

Nenad Kočmar (40), Srbin rodom iz Subotice, nastradao je u petak prilikom istovara u američkoj državi Njujork kad je na njega pala vodovodna cev koju je prevozio.

Nenad je poslednjih deset godina radio kao kamiondžija u SAD, a njegovi bližnji šokirani su saznanjem da je Kočmar poginuo.

Kočmar je bio omiljen u srpskoj dijaspori, koja ga je znala i kao uzornog sportistu, pravog DIF-ovca. Iza njega su ostali supruga i sin od godinu i po dana.

- Šokiran sam. Retko dobar čovek za primer. Mrava nije zgazio niti ikada podigao glas na nekoga - kaže jedan Nenadov prijatelj.

Koča, kako su ga zvali njegovi bližnji, bio je divan muž, otac, brat i sin pun ljubavi. Voleli su ga svi koji su ga tokom godina upoznali. Svoj život je posvetio porodici, a najveća sreća i ponos mu je bio sin Aleksa, navode njegovi prijatelji na društvenim mrežama.

Nenadovi roditelji su prema njegovim rečima otišli za Ameriku.

- Povodom strašne tragedije molimo vas da donirate bilo koji iznos kako biste pomogli porodici da se prilagodi životu bez Koče koji je jedini hranio svoju suprugu i njihovog sina. Uz sve neophodne životne troškove za Koču je bio prioritet da njegov Aleksa ima dobro obrazovanje. Deo vaše donacije pomoći će porodici da pokrije i te troškove. U ime porodici hvala vam na velikodušnoj podršci u ovom izuzetno teškom trenutku - napisali su na platformi GoFundMe njegovi prijatelji.

(Kurir.rs/Nova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track