AKCIJA POLICIJE PROTIV NARKO-DILERA U NOVOM PAZARU: Uhapšeni prodavci heroina i marihuane, četvorica završila iza rešetaka!
Foto: Shutterstock

Suzbijanje narkomanije

AKCIJA POLICIJE PROTIV NARKO-DILERA U NOVOM PAZARU: Uhapšeni prodavci heroina i marihuane, četvorica završila iza rešetaka!

Crna Hronika -

Inspektori odseka za suzbijanje narkomanije PU u Novom Pazaru su u dve odvojene akcije uhapsili četiri lica zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćenja nabavka i promet opojnih droga.

U prvoj akciji inspektori su u ranim jutarnjim časovima u stanu kod K. F. pronašli 28 paketića opojne droge heroin i njemu je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru određena mera zadržavanja do 48 sati. Inače K. F. je povratnik u izvršenju ovog krivičnog dela.

U drugoj akciji inspektori su po nalogu Višeg javnog tužilaštva uhapsili su D.A. zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena nabavka i promet opojnih droga.

U nastavku druge akcije inspektori su uhapsili D. N. i P. T. sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćenja nabavka i promet opojnih droga, gde je pretresom kod D. N. pronađena opojna droga marihuana u količini od oko 200 grama, jedna vaga za precizno merenje, najlon folije kao i novac za koji se sumnja da potiče od preprodaje opojne droge.

Inače, bratanac D. N. je pre nekoliko nedelja uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćenja nabavka i promet opojnih droga, gde su inpektori pretresom njegove porodične kuće pronašli oko 100 grama opojne droge marihuana i isti se nalazi u pritvoru u OZ u Novom Pazaru. Po nalogu VJT-a D. N. i P. T. je određena mera zadržavanja do 48 sati. Takođe D. N. je povratnik u izvršenju ovog krivičnog dela.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track