Najnovije vesti

BEBISITERKA IZ KRUŠEVCA OTKRILA ZAŠTO JE OTELA BEBU: Rekla sam mu da sam se porodila pre mesec i po dana
Foto: Ana Paunković

novi detalji

BEBISITERKA IZ KRUŠEVCA OTKRILA ZAŠTO JE OTELA BEBU: Rekla sam mu da sam se porodila pre mesec i po dana

Crna Hronika

Policija u Kruševcu juče je uhapsila J.J. (35) osumnjičenu da je od majke otela dečaka i odvela ga kod svog bivšeg partnera D.S. (40), a prema nezvaničnim informacijama iz istrage izjavila je da je to uradila jer je htela da "povrati njegovu ljubav".

Bebisiterka mu je otetog mališana navodno predstavila kao njihovog zajedničkog sina.

- Po svemu sudeći J.J. je nekoliko meseci kovala plan kako da pridobije D.S. Tražila je posao bebisiterke kako bi mogla dete da predstavi kao svoje. Tako ju je pre nekoliko dana zaposlila jedna majka koja je imala dečaka starog 40 dana - objašnjava izvor iz istrage za Telegraf.

Juče je u jednom trenutku rekla da će sa bebom izaći da je prošeta. Tada je iskoristila priliku i mališana odnela u kuću svog bivšeg partnera. Uplašena majka pozvala je policiju i prijavila zaista nesvakidašnji slučaj.

- Njemu je rekla da se pre mesec i po dana porodila i da je u pitanju njihov sin. Ubeđivanje je prekinula policija koja je upala u kuću i uhapsila ženu. Ona je odmah sve priznala. Saslušan je i D.S. koji je potvrdio da su bili u vezi, ali da ništa nije znao o njenoj trudnoći - navodi izvor iz istrage.

Policija je juče saopštila da je brzim i efikasnim radom pronađena beba stara 40 dana za koju je njena majka prijavila da je nestala.

Majka je prethodno pozvala policiju i rekla da je njenu bebu u šetnju odvela tridesetpetogodišnja žena koja ju je povremeno čuvala i da je nije vratila u dogovoreno vreme i da nije dostupna na telefon.

Sve raspoložive policijske snage odmah su krenule u potragu za bebom i ubrzo je pronađena u kući momka tridesetpetogodišnje žene.

Beba je pronađena bez ikakvih povreda, a policija nastavlja rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja