IZBO MLADIĆA JER GA JE IZGURAO IZ REDA? Jezivi detalji ubistva ispred lokala u Nišu: Oni se nisu poznavali! Napadač uhapšen
Foto: Zorana Jevtić

IZBO MLADIĆA JER GA JE IZGURAO IZ REDA? Jezivi detalji ubistva ispred lokala u Nišu: Oni se nisu poznavali! Napadač uhapšen

Crna Hronika -

Jedan mladić je preminuo dok je drugi zadobio tešku povredu u noćašnjem obračunu ispred jednog kafea u ulici 7. jula u Nišu.

Napadač i mladić koji je preminuo se, kako se saznaje, uopšte nisu ni poznavali.

- Oni su se gurali u redu ispred kluba. Onda je napadač izguran iz reda. Ubrzo se vratio s nožem i krenuo da napada one koji su ga izgurali - priča izvor Telegrafa.

Kako se saznaje, S.S. (26) iz okoline Doljevca u Urgentni centar je stigao bez vitalnih parametara.

- On je imao veliku ubodnu ranu u predelu leve strane grudnog koša, koja je bila fatalna kažu naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

M.C. koji je takođe povređen, zadobio je ubodnu ranu jetre i operisan je.

- Pacijent je operisan i zadržan je na lečenju na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju, svestan je i komunikativan – saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Napadač uhapšen

U međuvremenu se oglasio i MUP ovim povodom. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, brzom akcijom uhapsili su F. P. (1992) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, F. P. je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track