Ubio ljubavnicu jer nije htela da ostavi supruga!

Tragedija u Kruševcu

Ubio ljubavnicu jer nije htela da ostavi supruga!

Crna Hronika -
Dragan Blagojević (51) prekjuče izbo nožem Vesnu Rakić (51) u njenoj kancelariji zato što nije htela da napusti svoju porodicu i uda se za njega

KRUŠEVAC - Stravično!Dragan Blagojević (51) izbo je prekjuče nožem bivšu ljubavnicu Vesnu Rakić (51) zato što nije htela da ostavi muža i uda se za njega. Nakon zločina pokušao je istim nožem da izvrši samoubistvo, ali je preživeo. Kako saznajemo, njih dvoje bili su u vezi nekoliko godina iako su oboje bili u braku i imali po dvoje dece.Podsetimo, surovi zločin dogodio se prekjuče u Vesninoj kancelariji u fabrici „14. oktobar“ u Kruševcu, gde su oboje radili.- I kobnog dana rekla mu je da ne želi da bude s njim. Bio je veoma besan. Rekao joj je da mu u tom slučaju odmah vrati pozamašnu svotu novca koji joj je davao tokom svih godina njihove veze. Ona mu je odgovorila da trenutno nema para, ali da će mu ih vratiti čim bude imala - kaže jedan kolega Dragana i Vesne.On je u tome video šansu za pomirenje, pa je počeo da je stalno zove i da traži pare. Ona je, međutim, ostala pri svojoj odluci da ostane u braku i nije htela ni da mu se javlja.- To ga je još više razbesnelo! Nekoliko dana pre tragedije sačekao ju je na hodniku i pretio joj. Vikali su jedno na drugo toliko glasno da smo ih svi čuli - kaže jedan kolega.Za njihovu aferu znali su svi u fabrici, ali, tvrde, niko nije smeo da se meša u njihove intimne odnose.- Oni se nisu ni krili. Dragan je svakodnevno navraćao u njenu kancelariju, gde su otvoreno razmenjivali nežnosti - kaže kolega i dodaje da je Dragan svima po fabrici pričao da će se razvesti i venčati s Vesnom.

Koleginica svedok ubistvaU vreme ubistva s Vesnom je u kancelariji bila njena koleginica i bliska prijateljica. Kako saznajemo, ona je telefonirala suprugu kad je Dragan nasrnuo na Vesnu.- Sve se odigralo u nekoliko sekundi. Kad je videla šta se desilo, ispustila je slušalicu i pritrčala da pomogne Vesni. Njen uspaničeni muž je čuo zapomaganje i dotrčao u fabriku misleći da je nastradala njegova žena - kaže jedan od radnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track