KRENUO JE DA ZARADI DINAR NA SABORU VIOLINE, PA SE ZAKUCAO U STUB: Meštani ispričali detalje pogibije konobara kod Čačka
Foto: RINA

nesreća

KRENUO JE DA ZARADI DINAR NA SABORU VIOLINE, PA SE ZAKUCAO U STUB: Meštani ispričali detalje pogibije konobara kod Čačka

Crna Hronika -

Konobar O. V. (35) nastradao je jutros u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Trbušani kod Čačka, kada se svojim automobil zakucao u betonski stub, dok je išao na na festival u Pranjanima na kome je trebalo da radi.

Kako su za Kurir ispričali meštani, muškarac koji je poginuo živeo je u susednom selu, a jutros je krenuo na posao.

Automobil potpuno uništen
Automobil potpuno uništenfoto: RINA

- Nesrećni čovek krenuo je na Sabor violinista u Pranjanima, koji se održava u tom mestu svake godine. Radio je kao konobar i tog jutra je rano krenuo na posao kada je došlo do nesreće - pričaju meštani i dodaju:

- Koliko znamo, radio je pod jednom šatrom, krenuo je da zaradi dinar za sebe i onda je nastradao. Kako se pretpostavlja, zaspao je za volanom, izleteo sa puta i udario direktno u betonsku banderu. Ostao je na mestu mrtav.

Podsetimo, nesreća se dogodila oko 7 časova ujutru, a nesrećni čovek nije davao znake života kada je Hitna pomoć stigla na lice mesta, pa su lekari samo konstatovali smrt.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track