OVO JE MUŠKARAC KOJI JE UBIJEN U HRVATSKOJ: Srbin likvidirao člana škaljarskog klana?
Foto: Shutterstock, Ilustracija, Printscreen/Youtube

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE UBIJEN U HRVATSKOJ: Srbin likvidirao člana škaljarskog klana?

Crna Hronika -

Crnogorski državljanin Goran Vlaović (38), navodni član škaljarskog klana, ubijen je jutros u popularnom klubu na ostrvu Pag u Hrvatskoj kada mu je državljanin Srbije pucao u glavu, prenosi crnogorski Standard.

Ubistvo dogodilo jutros oko šest sati na ostrvu Pag ispred jednog popularnog kluba, kada je mladić ranjen hicem iz vatrenog oružja. Do pucnjave je došlo dok je u klubu još bilo ljudi, koji su u šoku svedočili ovom strašnom događaju. Jedan od očevidaca vikao je: “U glavu mu je pucao!” .

Vlaović, prema policijskim izvorima slovi za bliskog člana “škaljarskog klana”.

Način na koji je izvršeno ubistvo policiji ukazuje da bi to mogao da bude slučaj naručenog ubistva, odnosno o obračunu osoba iz kriminalnog miljea, saznaje Jutarnji list iz izvora bliskih istrazi.

Načelnik policijske stanice Željko Blaić rekao je da u ovom trenutku ne može da odgovori da li je reč o naručenom ubistvu, prenosi Zadarski.hr.

On je potvrdio da je priveden državljanin Srbije, ali nije želeo da otkrije da li je osumnjičeni od ranije poznat policiji. Blaić je istakao da je hrvatska policija u kontaktu sa kolegama iz regiona.

Motiv ubistva za sada nije poznat. Sumnja se da se radi o mafijaškoj lividaciji, jer je ubistvo odrađeno profesionalno.

(Kurir.rs/Standard)

Bonus video:

02:44

ŠKALJARSKI VS KAVAČKI KLAN: Šestogodišnji rat odneo više od 50 žrtava (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track