ŠLJUKIN TELOHRANITELJ VRAĆEN U ZATVOR IZ KUĆNOG PRITVORA: Ćirović osumnjičen za pokušaj ubistva na splavu!
Foto: Ana Paunković

preinačena odluka

ŠLJUKIN TELOHRANITELJ VRAĆEN U ZATVOR IZ KUĆNOG PRITVORA: Ćirović osumnjičen za pokušaj ubistva na splavu!

Crna Hronika -

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu usvojilo je žalbu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i odredilo pritvor Veliboru Ćiroviću, osumnjičenom za pokušaj ubistva u noći izmedju 2. i 3. jula na splavu "Mala Kolubara".

Ovom odlukom je preinačeno prvostepeno rešenje sudije za prethodni postupak kojim je bio odbijen predlog za pritvor i osumnjičenom određena mera zabrane napuštanja stana (kućni pritvor) i mera zabrane sastajanja i komuniciranja sa svedocima.

- Veliboru Ć. se na teret stavljaju 3 krivična dela: ubistvo u pokušaju, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti.

Podsećamo, sumnja se da je Velibor Ć. u noći izmedju 2. i 3 jula, nakon verbalnog i fizičkog sukoba sa više osoba na jednom splavu na Novom Beogradu, ispalio više hitaca iz vatrenog oružja i ranio 33-godišnjeg muškarca. Prethodno je on u tom sukobu zadobio dve ubodne rane nožem u stomak, i po dve u obe butine.

Velibor Ć. je lišen slobode prošle sedmice nakon intenzivog operativnog rada MUP-a i VJT u Beogradu na rasvetljavanju ovog slučaja - saopštilo je Tužilaštvo.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track