00:54

DRŽALA MUŽA ZAKLJUČANOG U STANU! Mislio da će kontrola prestati ako krenu da žive zajedno A ONDA JE POSTALA PATOLOŠKI LJUBOMORNA

šokantno

DRŽALA MUŽA ZAKLJUČANOG U STANU! Mislio da će kontrola prestati ako krenu da žive zajedno A ONDA JE POSTALA PATOLOŠKI LJUBOMORNA

Crna Hronika -

Biljana Ćulafić, psihoterapeut, dotakla se slučaja kada je žena iz velike ljubomore zabranila mužu da izlazi iz stana, osim kada je u pitanju posao.

Psihoterapeut je otkrio i kako da partneri prepoznaju prve znake bolesne ljubomore.

- Prvi znaci su kontrola. Možda deluje kao pažnja. Da vas recimo partner zove i pita gde ste, sa kim ste. Pa zatim da vam partner komentariše vaše prijatelje poput onog nije mi se baš dopalo predugo si bio sa njom. Znakovi poput onog da vam partner zabranjuje da se šminkate ili da se bavite sportom. Treba da budemo otvoreni sa ljudima jer oni vrlo često znaju bolje da kažu da li je taj neko bolji za nas ili nije - rekao je psihoterapeut.

Biljana Ćulafić
foto: Kurir televizija

Ona se osvrnula i na slučaja gde žena mužu nije dopuštala da izađe iz stana osim kada je bio u pitanju posao.

- Ljudi vrlo često misle da će im partner više verovati kada krenu da žive zajedno. Međutim tada je kontrola još veća. Imala sam slučaj čoveka kome žena bukvalno nije dopuštala da izlazi iz stana osim kada je posao u pitanju - rekao je psihoterapeut.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:56

POTRESNO! Nadežda Bilić progovorila o BATINAMA! Jedva izvukla ŽIVU GLAVU, a ovo obećala da NIKAD neće uraditi (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track