PIJANI RODITELJ NAPAO DIREKTORKU, A ONA ODBRUSILA: Prvak sam u KARATEU, mogu sama da se branim, ali treba nam veća zaštita za decu
Foto: Facebook

prvi dan škole

PIJANI RODITELJ NAPAO DIREKTORKU, A ONA ODBRUSILA: Prvak sam u KARATEU, mogu sama da se branim, ali treba nam veća zaštita za decu

Crna Hronika -

Prilikom prijema đaka prvaka u OŠ „Dragojlo Dudić“ juče u popodnevnim satima došlo je do incidenta kada je pijani roditelj vređao direktorku škole Danielu Pavić. Ozbiljniji napad na direktorku sprečili su roditelji i policija.

Direktorka Daniela Pavić za Kurir je ispričala kako je došlo do jučerašnjeg incidenta prilikom svečanog prijema đaka prvaka.

Direktorka
Direktorkafoto: Facebook

- Juče u popodnevnim satima imali smo prijem đaka prvaka,došlo je mnogo dece i njihovih roditelja. Tokom prozivke sam videla da je neko sve vreme mahao rukama i nešto pokušavao da dobaci, ali ja nisam razumela šta - priča direktorka i nastavlja:

- U jednom momentu krenuo je da se probija kroz masu i došao je do bine na kojoj sam stajala. Prvo je seo na stepenice, bio je vidno pijan, a onda je krenuo da se unosi meni u lice. Tada su ga trojica mlađih muškaraca, koji su inače bili moji učenici i čija deca sada pohađaju školu, uklonili ga sa bine. Tu se zatekla i jedna žena u uniformi koja je takođe dovela dete, kao i saobraćajni policajac koji se nalazio u blizini škole.

Pavićeva naglašava da ona nije fizički napadnuta i da nije bila ugrožena.

- Deset godina sam bila prvak Jugoslavije u karateu, imam crni pojas treći dan. Mogla sam i sama da se zaštitim od nasilnika. Deca u našoj školi su zaštićena od strane zaposlenih, ali zaposlene nema ko da zaštiti. Meni to nije trebalo, ja sam mogla i sama da se zaštitim, ponovo kažem, ali školama u Srbiji, pa i našoj treba školski policajac i ovim putem apelujemo na MUP - naglasila je ona.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track