VUKAŠIN SILOM UŠAO U KUĆU, SIN GA DOČEKAO SEKIROM I UDARIO U GLAVU! Ovo nije prvi slučaj nasilja u ovoj porodici u Ćupriji
Foto: Nemanja Nikolić, Ilustracija

drama

VUKAŠIN SILOM UŠAO U KUĆU, SIN GA DOČEKAO SEKIROM I UDARIO U GLAVU! Ovo nije prvi slučaj nasilja u ovoj porodici u Ćupriji

Crna Hronika -

Vukašin K. (45) teško je povređen kada ga je sin D. K. (23) sekirom udario u glavu u Ćupriji. Porodična drama dogodila se kako se nezvanično saznaje jutros oko šest sati u dvorišu porodice V. K.

- Ovo, nažalost nije prvi put da se u Vukašinovom domu odigrava porodično nasilje. On se često svađao sa ženom, a verujem i da je bio nasilan prema njoj. Ovo sve što se dogodilo jutros je strašno - priča izvor upoznat sa slučajem.

Kako je objasnio Vukašin živi sa ženom u jednoj kući dok njegov sin ima svoju u istom dvorištu.

- Vukašin se, verovatno po ko zna koji put posvađao sa suprugom, a potom je otišao sinu na vrata. Danijel, verovatno nije hteo da ga pusti unutra ali je on na silu ušao. Ne znam da li je nasrno na sina pa se ovaj branio, ali sumnjam da se baš tako sve desilo. Srećom nije ga udario tim oštrim delom sekire, inače bi ga ubio na mesto - priča komšija.

ubistvo, beograd, sekira
foto: printscreen

Prema njegovim rečima viku u Vukašinovom dvorištu čule su prve komšije i odmah zvale policiju.

- Neko od komšija je prijavio slučaj policiji koja je ubrzo stigla, te je srećom izbegnuta tragedija. Verujem da je policija i Hitnu pomoć zvala te su Vukašina odvezli u bolnicu u Ćupriji - objašnjava izvor.

Kako se takođe nezvanično saznaje, Danijel je uhapšen i protiv njega će biti podneta krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda.

Inače, prema nekim informacijama Vukašin je od dva udaraca, koliko sumnja da ga je puta sin udario, zadobio teške telesne povrede ima prelome na glavi i smešten je u bolnici.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track