00:36

Tuča obezbeđenja i svatova na svadbi u Mionici

pretučena na rođenon svaj svadbi

SVA SAM MODRA, IMAM I ČVORUGU NA GLAVI! Mlada posle paklene svadbe u Mionici: Brata mi tukli u WC-u (VIDEO)

Crna Hronika -

Umesto da taj dan pamtim kao najlepši u životu, ja ga pamtim po tuči i nepotrebnom haosu, rekla je mlada

MIONICA - Na svadbi koja se održala proteklog vikenda u Mionici, došlo je do sukoba između obezbeđenja i svatova, a u opštoj tuči, ni mlada nije prošla bez posledica!

Tuča je navodno izbila nakon što su radnici obezbeđenja, koje je angažovao vlasnik lokala, reagovali kada je jedan od gostiju polomio čašu, tačnije udarili su mu dva šamara.

- Ja sam otišla da se presvučem i nisam videla da li je čaša zaista polomljena, ali i da jeste mi smo potpisali ugovor sa svečanom salom u kom stoji da snosimo svu štetu ako se nešto polomi ili ošteti - ispričala je mlada.

svadba, tuča, Mionica
foto: Printscreen/Facebook

- Do tog trenutka sve je bilo prelepo, ja sam otišla da se presvučem, kada sam čula da se nešto dešava vratila sam se i bukvalno se ugurala u toalet gde je obezbeđenje tuklo mog brata. Molila sam ih da ih puste, nisam mogla da sedim skrštenih ruku dok oni biju mog brata i muža. Brat mi je završio u valjevskoj bolnici s težim povredama, jednog mladića su pri izlasku iz toaleta vukli i davili da dečko sada nosi kragnu.

svadba, tuča, Mionica
foto: Printscreen/Facebook

Ni ja nisam prošla bez posledica, imam posekotine, sva sam modra, imam čvorugu na glavi! Umesto da taj dan pamtim kao najlepši u životu, ja ga pamtim po tuči i nepotrebnom haosu - rekla je mlada za Blic vidno potresena.

- Nije bilo potrebe da obezbeđenje tako burno reaguje, vlasnik lokala je samo sedeo "skrštenih ruku" i nije reagovao na njihovo divljanje. Sve je moglo drugačije da prođe, ovako smo svi u šoku. Moja i suprugova majka su pod užasnim stresom, da vam ne pričam kakav je to užas za decu koja su prisustovala - ispričala je mlada.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja