ŽENA JE UPLAKANA LEŽALA NA ZEMLJI DOK JU JE DEVOJKA ŠUTIRALA I TRAŽILA PARE: Nišlija spasio medicinsku sestru od narkomanke! FOTO
Foto: Privatna Arhiva

Incident u Nišu

ŽENA JE UPLAKANA LEŽALA NA ZEMLJI DOK JU JE DEVOJKA ŠUTIRALA I TRAŽILA PARE: Nišlija spasio medicinsku sestru od narkomanke! FOTO

Crna Hronika -

Pripadnik Vojske Srbije, M. K. (31) spasio je 8. septembra oko šest sati ujutru medicinsku sestru J. P. N. (37) koju je iz čista mira napala i tukla maloletna narkomanka (16).

Mučan incident dogodio se u Ulici Milojka Lešjanina u blizini stare i poznate kafane "Stara Drina".

J .P. N. je medicinska sestra u ambulanti u Mašinskoj industriji i kada je sišla iz autobusa, videla je ovu devojčicu da šutira autobus i da se ponaša razulareno. Krenula je trotoarom kada je osetila jak udarac u potiljak. Uz to je bezumna devojka vikala: daj pare, ubiću te, daj pare!

žena, M.K., Medicinska Sestra, Povrede, NASILJE, J.P.N.
foto: Privatna Arhiva

J.P.N. je zadobila je masnice po licu, podlive na rukama, nogama. Ona je više minuta udara i šutirana.

Nema prelome, ali je doživela neviđen stres i šok.

- To je stvarno bilo strašno. Ja sam to video iz daleka dok sam prolazio prugu i pomislio sam da se dve žene biju.

Palo mi je na pamet da su pijane. Ali onda sam začuo jezive povike u pomoć. Prozor mi je bio otvoren i jasno sam čuo ovu gospođu koja je ležala na zemlji: spasite me, u pomoć, ja sam medicinska sestra, spasite me, u pomoć! Video sam onda da je vrag odneo šalu jer je jasno da žena zapomaže.

Uz sve to, ova cura vrišti na sav glas: daj pare, da mi sve, ubiću te! Onda sam izašao iz automobila, shvatio o čemu je reč.

žena, M.K., Medicinska Sestra, Povrede, NASILJE, J.P.N.
foto: Privatna Arhiva

I onda sam nekako uzeo ženu i pomogao je da uđe u auto - priča ovaj momak koga da nije bilo, J. P. N. bi sigurno preživela mnogo ozbiljnije fizičke povrede.

On je nakako medicinsku sestru ubacio u automobil, ali se vratio po njenu tašnu i sve što joj je poispadalo dok je bila tućena.

- Ova jadna žena je sedela u automobilu, a onda je ova devojka počela da nas psuje i pretila: Ubiću vas, zapamtila sam ti auto, zapamtila sam ti tablice. Onda toliko nije bila normalna, da je nekako došla do automobila i otvorila vrata, pokušavajući da ponovo izvuče ženu napolje. To sam sprečio.

žena, M.K., Medicinska Sestra, Povrede, NASILJE, J.P.N.
foto: Privatna Arhiva

Pitao sam ženu gde da je vozim i odmah smo otišli u obližnju stanicu policije "Palilula".

Tu su odmah "skočili" policajci, a uz ženu je bila jedna policajka. Oni su doveli ovu devojku u stanicu i sve je grmelo od njenog dranja i vikanja.

Ono je sve bilo mnogo stresno za ovu medicinsku sestru jer je ona cura pokazivala potpuno bezumlje, a žena je bila maksimalno uplašena i plakala je sve vreme - priča M. K.

Devojka je privdena tužiocu za maloletnike i određeno je zadržavanje.

Kurir.rs/ M. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track