05:39

JOVAN VUKOTIĆ TREBALO DA BUDE SVEDOK SARADNIK Marković: Ovako su iskoristili suprugu da bi ga LIKVIDIRALI! Pomenut i Abazović

KURIR TV

"JOVAN VUKOTIĆ TREBALO DA BUDE SVEDOK SARADNIK" Marković: Ovako su iskoristili suprugu da bi ga LIKVIDIRALI! Pomenut i Abazović

Crna Hronika -

Organizator ubistva vođe škaljarskog klana Jovice Vukotića je misteriozni Beograđanin koji se već duže vreme krije u Španiji, pišu turski mediji. On je, kako tvrde tamošnji listovi i sajtovi, glavni planer atentata, a iza svega stoji naručilac Radoje Zvicer.

Radi se o čoveku o kojem se veoma malo zna, nije poznat njegov identitet, niti kako izgleda, ali postoje informacije da je navodno iz Beograda i da je trenutno u bekstvu u Španiji.

Jovan Vukotić
foto: Yeni Şafak

Mediji u Istanbulu navode i da je posebno misteriozno to što sa mesta ubistva ne postoji nijedna fotografija, što nije uobičajena praksa. Snimci sa kamera su skinuti, policija češlja sve, pokušavajući da utvrde gde su pobegli nakon pucnjave, odnosno, gde su se odvezli motociklom na kojem su bili. Jovan Vukotić je pogodjen sa više hitaca, a na sreću njegova supruga i djevojčica nemaju nikakve povrede. Tog dana kada je ubijen, krenuli su u tržni centar u šoping u Šišli koji je udaljen oko pola sata vožnje od mesta gde stanuju.

Prema najnovijim informacijama za volanom nije bio Vukotić, kako se ranije verovalo, već vozač E.K. Vozač tvrdi da porodicu Jovana Vukotića nije poznavao ranije, iako je policija, vodeći se izjavama očevidaca, pronašla dva mobilna telefona za koje se pretpostavlja da su pripadala ubijenom škaljarcu i za koje se veruje da ih je E.K. bacio kako bi ih sakrio.

Kurir Televizija
foto: Kurir Televizija

Advokata Ivan Ninić smatra da je osoba koja ga je izdala morala da bude iz njegove grupe i neko blizak njemu.

- Teško je poverovati da je Vukotića vozio neko ko nije bio od poverenje. Sam vozač kaže da mu se lice predstavilo drugim imenom i da ne zna ko je u pitanju. Nismo deca, ne treba se šaliti sa takvim stvarima. Ta dva telefona će otkriti sa kim je bio u kontaktu i kojom rutom se kretao vozač proteklih nedelja. Osoba koja ga je izdala je morala da bude neko iz njegove grupe, ali takođe neko ko je brinuo o bezbednosti njegove porodice - rekao je Ninić.

Kurir Televizija
foto: Kurir Televizija

Blažo Marković, iz Sindikata policije i policijski starešina, tvrdi da je Vukotiću ponuđena prilika da bude svedok saradnik u postupku u kojem će brujati cela Crna Gora, ali i region.

- Igrica je počela polako da se završava, jer je premijer Dritan Abazović podneo dokaze tužilaštvu za ljude koji su u vrhu politike i biznisa. Tim ljudima iz tužilaštva su potrebni svedoci saradnici. Vukotićeva supruga nije bila slučajno tamo sa njim. Neko je njoj došao i rekao da će im sve obezbediti. Ona je potom otrčala svom suprugu ushićena da mu predloži da bude svedok saradnik. Supruga to nikako nije smela da javno iznosi - rekao je Marković.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:03

ZBOG OVOGA JE UBIJEN JOVAN VUKOTIĆ! Otkriveno kako i zbog čega je likvidiran vođa škaljarskog klana JEDNA STVAR JE POSEBNO ČUDNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja