TINEJDŽER UKRAO 8 AUTOMOBILA, A EVO ŠTA JE RADIO SA NJIMA: Dolijao serijski lopov iz Smedereva!
Foto: Printscreen/TV Pink

hapšenje

TINEJDŽER UKRAO 8 AUTOMOBILA, A EVO ŠTA JE RADIO SA NJIMA: Dolijao serijski lopov iz Smedereva!

Crna Hronika -

Policija iz Smedereva je u saradnji sa Višim i Osnovnim javnim tužilaštvom uhapsila mladića M.M. (18) i trojicu maloletnika zbog sumnje da su ukrali više vozila. Kako navodi izvor Kurira, nekoliko vozila koje su mladići ukrali, zapravo su bila otključana i u njima se nalazio ključ.

M.M. se, kako je saopšteno, sumnjiči da je od februara ove godine do hapšenja, zajedno sa još trojicom maloletnika, na području grada ukrao i neovlašćeno koristio osam automobila, uglavnom „folksvagena" i „pežoa".

- Neka od dela osumnjičeni M.M. izvršio je kao maloletnik, a neka otkako je u julu ove godine postao punoletan. Istraga je pokazala da je on za mesec dana ukrao čak četiri vozila - priča izvor:

- Protiv njega su podnete prijave i Višem i Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu. Sumnja se da je mladić ulazio u parkirana otključana vozila sa ključem u bravi. On je automobile vozio sve dok mu ne nestane benzina, a onda bi ih ostavljao. Srećom, sva vozila su nađena i vraćena vlasnicima.

M.M. je kako Kurir saznaje, ispitan pred Osnovnim javnim tužilaštvom i određen mu je pritvor kako ne bi uticao na svedoke.

- Kako je samo u prvom mesecu svog punoletstva ukrao čak četiri vozila, on se pred zamenikom osnovnog javnog tužioca izjašnjavao tim delima. Dve krađe je priznao, a dve nije. Međutim, istražitelji sumnjaju da je broj ukradenih vozila veći, jer je prethodnih meseci u Smedrevu primećen nestanak brojnih automobila koji su kasnije pronalaženi ostavljeni pored puta jer su ostali bez goriva - ispričao je izvor Kurira.

Kurir.rs / J.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track