OVO JE SRBIN KOJI JE UBIO ŽENU PRED ĆERKOM I UNUCIMA Ranio zeta pa presudio sebi, ĆERKA U ŠOKU: Možda nekad shvatimo šta se desilo
Foto: Printscreen Facebook, EPA

porodična tragedija u švajcarskoj

OVO JE SRBIN KOJI JE UBIO ŽENU PRED ĆERKOM I UNUCIMA Ranio zeta pa presudio sebi, ĆERKA U ŠOKU: Možda nekad shvatimo šta se desilo

Crna Hronika -

Slobodan S. koji je rodom iz jednog mesta kraj Ćuprije ubio je svoju suprugu (54), teško ranio zeta (36), pa presudio sebi posle svađe u porodičnoj kući u naselju Elsau u predgrađu Ciriha.

Njegova ćerka ispričala je kako se jezivi zločin dogodio.

- Zet je pukom srećom, uprkos tome što je bio ranjen, uspeo da izvede moju sestru i decu iz kuće na bezbedno, kada je tata zapuicao. On se posle toga sakrio u sobi. Još uvek je u bolnici, ali nije u životnoj opasnosti. Neutešni smo, u šoku, možda ćemo jednog dana uspeti da shvatimo šta se dogodilo - ispričala je ćerka.

Slobodan Strainović
foto: Printscreen Facebook

Kako prenose švajcarski portali, zločin se dogodio 8. septembra, a njemu su prisustvovale ćerka i unuci Srbina Slobodana S., koji je rodom iz jednog mesta kraj Ćuprije.

- Oko 21 sat uveče začuli smo vriske, a potom i nekoliko pucnjeva. Nismo znali šta se dešava, ali sigurno je ispaljeno 4 ili 5 hitaca, videli smo da je policija došla oko kuće - kažu komšije para za Blick.

Komšije srpskog bračnog para o njima su imale samo reči hvale.

- Delovali su kao fini ljudi, uvek su bili prijateljski nastrojeni. Nakon pucnjave policija nas je zamolila da ostanemo u kućama, mnogo smo se uplašili - rekli su za medije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track