BEOGRAĐANIN OSUĐEN ZBOG KAMAGRE! Oglase lepio na bandere, a u rancu mu našli gomilu leka za potenciju
Foto: Carina Srbije

drugo osnovno javno tužilaštvo

BEOGRAĐANIN OSUĐEN ZBOG KAMAGRE! Oglase lepio na bandere, a u rancu mu našli gomilu leka za potenciju

Crna Hronika -

Po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policijski službenici MUP RS, Odeljenja za suzbijanje privrednog kriminala UKP, zadržali su u sredu Z. L. (37) zbog sumnje da je počinio krivično delo proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda.

- Prilikom pretresa osumnjičenog u rancu su pronađeni lekovi za potencijuKamagra", za koji lek Agencija za lekove i medicinska sredstva nije izdala dozvolu, odnosno nije registrovan na teritoriji Republike Srbije, a koje je prodavao tako što je stupao u kontakt sa kupcima koji su mu se javljali na osnovu oglasa koje je lepio po autobuskim stajalištima i banderama na teritoriji opštine Čukarica - saopšteno je iz Drugog osnovnog tužilaštva u Beogradu. Kako se navodi, policija je u stanu osumnjičenog pronašla još 23 kutije ovog "leka".

Kamagra
foto: Profimedia

- Osumnjičeni je juče doveden u Drugo OJT u Beogradu, gde je saslušan od strane dežurnog zamenik javnog tužioca i nakon saslušanja, na kojem je priznao izvršenje krivičnog dela, pred Drugim osnovnim sudom u Beogradu zaključen je sporazum o priznanju krivičnog dela, te je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 10 meseci i istovremeno određeno da se ona neće izvršiti ukoliko u vreme proveravanja od tri godine ne učini novo krivično delo, a izrečena mu je i novčana kazna, kao i mera bezbednosti oduzimanja predmeta, odnosno lekova - potvrđeno je za Kurir.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track