PRVA FOTOGRAFIJA SA MESTA EGZEKUCIJE U PANAMA SITIJU, OVDE JE IZREŠETAN MUŠKARAC: U toku provera da li je žrtva ZVICER! (VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen/CRITICA.COM.PA

UBIJEN JAI

PRVA FOTOGRAFIJA SA MESTA EGZEKUCIJE U PANAMA SITIJU, OVDE JE IZREŠETAN MUŠKARAC: U toku provera da li je žrtva ZVICER! (VIDEO)

Crna Hronika -

Žrtvu je izrešetao u beloj limuzini koju je vozio, on ili su atentatori pucali na njega.

BEOGRAD / PANAMA SITI - Mediji u Panami večeras su izvestili da je u mafijaškoj sačekuši likvidiran muškarac sa nadimkom „Jai“, koji je izrešetan u beloj limuzini.

Podsetimo, večeras je regionom kao grom odjeknula vest da je Radoje Zvicer teško ranjen, a pojedini mediji su objavili da je ubijen. Potvrde policije o identitetu zasad nema.

O najnovijim vestima iz Paname za Kurir se oglasio i advokar porodice Zvucer i negirao da je njegov štićenik ubijen. EVO ŠTA JE REKAO.

Mesto u Panama sitiju gde je ubijen muškarac s nadimkom Jai
Mesto u Panama sitiju gde je ubijen muškarac s nadimkom Jai foto: Printscreen/CRITICA.COM.PA

- Čovek sa nadimkom „Jai“, star između 40 i 45 godina, ubijen je iz vatrenog oružja u petak popodne, dok je polako vozio kroz Veradon, koji se nalazi u sektoru Don Boska, u Veraniju, okrug San Miguelito - objavljuje jedan lokalni panamski portal.

Dodaje se da zasad nisu poznati dalji detalji ovog zločina, jer građani odbijaju da daju informacije. Poznato je samo da su žrtvu upucali u belom automobilu naoružani ljudi, a da se žrtva nalazila za volanom.

Na lice mesta izašle su jedinice Nacionalne policije, koje su postavile žutu traku kako bi razgraničili mesto zločina i sačuvali sve dokaze koje su ostavili on ili ubice.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track