DOKTORKA IZ REPUBLIKE SRPSKE UBIJENA U BEOGRADU: Došla kod sina, a on je brutalno izudarao po glavi, pa napao bajkerku?
Foto: Nenad Kostić, Privatna Arhiva

strava i užas

DOKTORKA IZ REPUBLIKE SRPSKE UBIJENA U BEOGRADU: Došla kod sina, a on je brutalno izudarao po glavi, pa napao bajkerku?

Crna Hronika -

Mladić Đ. M. (26) uhapšen je zbog sumnje da je pre nekoliko dana u stanu na Voždovcu ubio svoju majku, doktorku Dobrinku M. (61), koja je iz Bijeljine došla da bi bila s njim jer je on, prema tvrdnjama porodice, postao čudan.

Zločin se najverovatnije dogodio tokom protekle nedelje, a Đ. M. je uhapšen nakon što je u petak na uglu ulica Ruzveltove i Kraljice Marije, dok je prelazio pešački prelaz, skočio na motociklistkinju jer je navodno mislio da će ga udariti auto.

Izudarao majku do smrti
Izudarao majku do smrtifoto: Printscreen Instagram

Veoma brzo na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom se vide mladić i devojka koji ga jure i zadržavaju dok se on otima.

Incident

- Policija je mladića privela zbog skoka na devojku na motoru, a kako se na saslušanju ponašao jako čudno i pričao nepovezano, odlučili su da stupe u kontakt s njegovom porodicom. Sestra je ispričala da je njen brat bolestan, da se već lečio u Bijeljini, a da se poslednjih dana ponašao neobično, pa je njihova majka došla u Beograd da bi bila s njim - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Sestra je pomenula i da se s majkom nije čula puna dva dana, kao i da je nedostupna. To je probudilo sumnju kod inspektora i klupko je počelo da se odmotava.

Instagram

Plivao za časni krst, pucao, trenirao

Mladić Đ. M. (26), koji je osumnjičen za ubistvo svoje majke u stanu na Voždovcu, bio je izuzetno aktivan na društvenim mrežama, na kojima je kačio slike najčešće iz teretane, ali i kako puca u streljani i pliva za časni krst. - On je bio izuzetno aktivan na Instagramu, a na profilu se mogu naći slike kako uživa sa psom. Predstavljao se i kao izuzetno pobožan mladić, ali je povremeno kačio slike s vatrenim oružjem, ali i s pejntbola. Pohvalio se i da je nekoliko puta na Bogojavljenje plivao za časni krst - objasnio je izvor.

Telo u sobi

Policijska patrola poslata je do stana Đ. M., a kako niko nije otvarao vrata, posumnjali su da nešto nije u redu, pa su provalili.

- Dozivali su nesrećnu ženu, ali niko nije odgovarao. Kad su ušli u jednu prostoriju, zatekli su jeziv prizor, žena je ležala bez znakova života, a na glavi je imala nekoliko povreda nanetih udarcima tupim predmetom. Motiv zločina zasad nije poznat - priča izvor i dodaje da je Đ. M. odmah uhapšen zbog sumnje da je ubio majku.

Prema pisanju medija iz Republike Srpske, nesrećna žena je ugledna doktorka:

Zgrada u kojo je ubijena žena
Zgrada u kojo je ubijena ženafoto: Nenad Kostić

- Ubijena Dobrinka M. je poznata lekarka u Bijeljini. Divna i posvećena žena, omiljena u gradu.

Deca ga se plašila

Komšije Đ. M. ispričale su da je mladić bio čudan, ali da niko nije sumnjao da bio bio spreman da počini ovakav užas.

- U šoku sam. Znamo mladića, ali i njegovu majku. On jeste bio malo čudan, deca su ga se plašila jer je bio krupan i zastrašujućeg izgleda. Puno je trenirao, nabildovan je i istetoviran, a koliko znam, bavio se muzikom. Često je dolazio s nekom devojkom u stan, pretpostavljamo da mu je to partnerka - rekla je jedna komšinica.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram

Iz obližnjih lokala takođe su rekli da poznaju mladića, ali da nikad nije bio problematičan.

- Često je dolazio u lokale. Bio je malo povučen, što nas je začudilo za mladića njegove građe i visine - rekli su iz kafića u blizini.

Motociklistkinja

Iz čista mira je skočio na mene

Na Instragram stranici Serbija lajv Beograd, na kojoj se i pojavio snimak napada kod Vukovog spomenika, oglasila se i devojka na koju je Đ. M. skočio dok je prelazio ulicu.

- Momak je skočio na mene, nisam znala koji mu je motiv, da li je hteo da mi otme motor ili nešto drugo. Pokušao je da pobegne i to je razlog zbog kog sam ga jurila - objasnila je devojka.

Bonus video:

02:26

PRONAĐEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U SUBOTICI! Policija mu spasila život, HITNO PREVEZEN U BOLNICU, sledi mu NOĆNA MORA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track