CRNOGORAC I CRNOGORKA ZAPUCALI U HRVATSKU PREKO SRBIJE: Carinici im na Batrovcima rekli da izađu iz kola! A kad su podigli sedišta
Foto: Carina Srbije

ulov na granici

CRNOGORAC I CRNOGORKA ZAPUCALI U HRVATSKU PREKO SRBIJE: Carinici im na Batrovcima rekli da izađu iz kola! A kad su podigli sedišta

Crna Hronika -

BEOGRAD/BATROVCI - Na graničnim prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije ka Hrvatskoj, srpski carinici i granična policija zaustavili su automobil podgoričkih tablica.

U sumnjivom automobilu "reno" bili su muškarac i žena, crnogorski državljani, kao vozač i suvozač. Pošto su ih sklonili u stranu rekli su im da izađu iz automobila pa su pogledali i ispod prednjih sedišta!

zaplena, droga
foto: Carina Srbije

Imali su šta i da vide, ispod sedišta otkrivena je šupljina odnosno tzv. bunker u kojem je pronađeno 35 paketa sa više od 37 kilograma marihuane.

zaplena, droga
foto: Carina Srbije

Muškarcu i ženi određeno je zadržavanje do 48 sati pod sumnjom za neovlašćenu proizvodnju narkotika.

Oglasio se MUP

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala zaplenili su oko 37 kilograma marihuane i uhapsili crnogorske državljane S.Š. (35) i M.V. (33) u čijem je automobilu droga nadjena, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Policija je na graničnom prelazu Batrovci, u posebno izradjenom bunkeru u podu vozila dvojice osumnjičenih pronašla 35 paketa marihuane, ukupne težine 37,05 kilograma. Osumnjičenima je odredjeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track