SIN SPREČIO VEĆE ZLO: Prijateljica žene brutalno pretučene u Mladenovcu otkrila NOVE DETALJE
Foto: TikTok/obradovicev

užas

SIN SPREČIO VEĆE ZLO: Prijateljica žene brutalno pretučene u Mladenovcu otkrila NOVE DETALJE

Crna Hronika -

Policija traga za Miroslavom D. (57) iz Mladenovca zbog sumnje da je u nedelju ujutru na ulici izudarao poznanicu V. I. (48) nakon što su navodno zajedno izašli u provod.

Brutalan napad na ženu sprečio je njen sin, a za nasilje se saznalo nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kome se vidi kako osumnjičeni šamara ženu, vuče je za kosu, psuje je i preti.

Stravično nasilje dogodilo se u naselju "25 maj" u Mladenovcu i to ispred zgrade u kojoj stanuje V. I. u nedelju oko 2 sata iza ponoći.

Prijateljica brutalno pretučene žene je objasnila da je V.I. iste noći otišla u Dom zdravlja i dežurnoj ekipi se požalila na povrede.

- Doktorka koja ju je pregledala odmah je obavestila policiju u Mladenovcu, a zatim joj dala uput da se javi u Urgentni centar u Beogradu. U međuvremenu nju je saslušala policija i ona im je do detalja objasnila zbog čega i na koji način ju je Miroslav D. prebio - kaže prijateljica.

01:13

Muškarac brutalno tuče ženu nasred ulice u Mladenovcu

Dodaje da se V.I. i nasilnik poznaju skoro 20 godina i da još ne može da veruje šta se dogodilo.

- Znaju se dugo, ali nisu bili u vezi. Trebalo je da izađu zajedno. Međutim, kada su došli u lokal, otišao je da sedne za drugi sto. Ona mu je prebacila što su uopšte izlazili zajedno ako sedi sa drugima. To ga je navodno isteralo iz takta i sve ostalo se vidi na snimku - objašnjava prijateljica pretučene žene.

Prema njenim rečima, nasilje nad ženom prekinuo je njen sin koji je s prozora video šta se dešava.

- On je viknuo i srećom Miroslav je prekinuo. Nasinik ga je srećom poslušao, ali njegovo delo ne sme proći nekažnjeno. Moja prijateljica ima hematom iznad uha, ali lekar nije mogao da vidi da li joj je povređena bubna opna. Trpi bolove fizičke i psihičke. Emotivno je povređena i ne zna kako da se sada nosi s tim - rekla je prijateljica pretučene žene.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja