SRBIN UHAPŠEN U HRVATSKOJ: U iznajmljenoj kući u Zagrebu krio 3,9 kilograma kokaina i pola kile heroina, drogu krio i u automobilu
Foto: peter jordan / Alamy / Alamy / Profimedia

SRBIN UHAPŠEN U HRVATSKOJ: U iznajmljenoj kući u Zagrebu krio 3,9 kilograma kokaina i pola kile heroina, drogu krio i u automobilu

Crna Hronika -

Oko 3,9 kilograma kokaina i pola kilograma heroina namenjenih daljoj preprodaji otkrila je policija u iznajmljenoj kući i autu koje 40-godišnji srpski državljanin i 24-godišnjakinja iz BiH koriste u zagrebačkom naselju Mlinovi, a koji su uhapšeni.

Policija je u sredu saopštila da je na osnovu sudskog naloga pretražila kuću u kojoj je pronašla 16 paketa s 2,8 kilograma kokaina, 552 grama heroina, 30,6 kilograma punila za povećanje mase droge, tri vage, opremu za pakovanje i novac za koji se sumnja da potiče od preprodaje droge.

Uz to, u automobilu koji koristi 40-godišnjak pronađen je još 1,1 kilogram kokaina. Policajci sumnjaju da je on nabavio lažnu slovensku ličnu kartu kojom se predstavio prilikom intervencije policije, a sumnjiči se i da se njom služio krajem oktobra prošle godine pri potpisivanju ugovora o iznajmljivanju kuće.

Prilikom policijske provere utvrđeno je da je Bosna i Hercegovina raspisala međunarodnu poternicu za ovim srpskim državljaninom zbog izdržavanja zatvorske kazne zbog ranije počinjenog krivičnog dela povezanog sa drogom.

Kurir.rs/Slobodna Dalmacija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track