KRVAVI SUKOB NAVIJAČA U NOVOM SADU: Priki iskrvario u diskoteci, umalo stradala i nevina žrtva, ubica se krio više od 3 godine
Milan Pribaković, Foto: Printscreen Facebook

na današnji dan pre 5 godina

KRVAVI SUKOB NAVIJAČA U NOVOM SADU: Priki iskrvario u diskoteci, umalo stradala i nevina žrtva, ubica se krio više od 3 godine

Crna Hronika -

Navijač Vojvodine Milan Pribaković (29), zvani Priki, iz Novog Sada ubijen je na današnji dan pre pet godina. Oko šest časova ujutru u diskoteci u centru Novog Sada ubica je u Pribakovića ispalio nekoliko hitaca iz pištolja i pobegao.

U pucnjavi je slučajno ranjen i gost diskoteke R. S. (31) iz Novog Sada, ali je njegova povreda lakša i nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru pušten je na kućno lečenje.

Više od tri godine kasnije, u januaru 2021, u Banjaluci je uhapšen Stefan Stefanović, za kojim je Interpol tragao upravo zbog ubistva Pribakovića. Prilikom pretresa stana koji je Stefanović koristio, policija je tada pronašla 30 grama kokaina, oko 60 grama marihuane, vagu za precizno merenje, veću količinu novca, falsifikovanu ličnu kartu Republike Srbije na ime Nikola Radišić, falsifikovanu ličnu kartu i vozačku dozvolu Švajcarske na isto ime...

Stefan Stefanović
Stefan Stefanovićfoto: Privatna Arhiva

Pribaković je ubijen 9. oktobra 2017, a odranije je bio poznat policiji. Pretpostavljalo se da je motiv ubistva upravo sukob dve navijačke grupe u diskoteci, nakon čega se dogodilo zločin.

Pribaković je pogođen sa dva metka, u levu pa u desnu nogu. Koban je bio pogodak u arteriju desne noge, zbog čega je brzo iskrvario i izdahnuo.

Kako su tada govorili izvori Kurira, do ubistva je došlo zbog sukoba dve navijačke grupe.

"U toku noći došlo je do čarki između dve grupe mladića. U pitanju su dve suprotstavljene navijačke grupe. Međutim, reagovalo je obezbeđenje kluba i smirilo situaciju. Svi su mislili da se na tome završilo", naveo je tada izvor Kurira iz istrage i dodao:

"Međutim, oko šest sati, dok je Pribaković još bio sa svojim društvom u diskoteci, muškarac iz te druge grupe je ušao u klub i ispalio više hitaca direktno u njega. Jedan od metaka pogodio je slučajno jednog gosta, ali, srećom, samo lakše".

(Kurir.rs/S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track