MAJKA UBIJENE PETRE URADILA OVO: Evo koju je odluku donela Suzana nedelju dana posle smrti ćerke (FOTO)
Foto: Kurir, Nenad Kostć

tuga u vršcu

MAJKA UBIJENE PETRE URADILA OVO: Evo koju je odluku donela Suzana nedelju dana posle smrti ćerke (FOTO)

Crna Hronika -

Suzana B., majka devojčice Petre (3) koju je na brutalan način ubio otac Marko B., na društvenim mrežama uklonila je prezime monstruma, kao i sve njegove fotografije, i podelila svoje slike sa pokojnom ćerkom.

Nesrećna žena, takođe je sa drušvenih mreža uklonila i sve zajedničke slike koje je imala sa Markom B.

Vrbas
foto: Printscreen Facebook

- Suzana je objavila sliku devojčice iz porodilišta, to je praktično njihova prva zajednička fotografija. Umesto prezimena, sada stoji ime ćerkice, a na profilnoj slici stoji jedna od poslednjih fotografija brutalno ubijenog deteta - objašnjava izvor.

Podsetimo, slučaj koji je potresao Srbiju dogodio se pre sedam dana u Ulici Vojnički trg u Vršcu u stambenoj zgradi. Marko B. udavio je svoju ćerkicu Petru u posudi sa vodom, a potom se obesio. On je, kako smo ranije pisali, pre zločina Suzani, sa kojom nije živeo od aprila, jer ga je prijavila za nasilje, poslao poruku u kojoj joj je najavio šta će uraditi.

Suzana Petra
foto: Facebook

- Svojoj supruzi je poslao poruku da će Petra i on biti mrtvi. U toku tog dana sa svog telefona nekoliko puta zvao je Suzanu i davao telefon ćerkici da zove majku da dođe kod njih, jer im je mnogo lepo u stanu - navodi izvor i dodaje da je postojala mogućnost da je Marko tako hteo da namami Suzanu i ubije je stanu.

Povodom smrti male Petre u Vršcu je održan protest ispred Centra za socijalni radi, jer veliki broj građana, stručnjaka, ali i majka Suzana, smatraju da su propusti u radu ove, ali i drugih nadležnih institucija, doveli do zločina.

Na protestu je bila i Suzana, koja je jedva stajala na nogama dok su je članovi porodice pridržavali, ali je smogla snage i rekla "da će se boriti da ni jedna majka više ne doživi ono što je onda doživela". Ona je najavila i da će se potruditi da osnuje fondaciju, koja će nositi ime njene ubijene ćerkice.

- Govorila sam im da će se ovo desiti, niko me nije slušao. Ženama se ne veruje - rekla je Suzana u petak na protestu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track