DANAS JE 7 DANA KAKO JE OTAC UBIO ĆERKU (3): Porodica obeležava prvi pomen, a majka svakog dana obilazi grob TUGA
Foto: Zorana Jevtić

vršac

DANAS JE 7 DANA KAKO JE OTAC UBIO ĆERKU (3): Porodica obeležava prvi pomen, a majka svakog dana obilazi grob TUGA

Crna Hronika -

Porodica devojčice Petre B. (3) koju je prošlog utorka ubio otac Marko (35), pa presudio sebi u iznajmljenom stanu u Vršcu, danas će obeležiti sedmodnevni pomen.

Podsetimo, nezapamćen zločin dogodio se kada je Marko B., inače osuđen za nasilje nad Petrinom mamom Suzanom, uzeo ćerkicu i odveo je u svoj stan. Tokom celog dana ju je terao da zove mamu i priča joj kako im je lepo i kako se provode i da ona treba da dođe da uživaju zajedno. U jednom momentu Marko je Suzani poslao poruku u kojoj je naveo da će ubiti i sebe i dete, što je ona odmah prijavila policiji. Patrola je u stanu pronašla devojčicu udavljenu u kofi vode, a oca obešenog.

Vršac, Petra B.
foto: Kurir/J.M.

Ujak ubijenog deteta, Slavko Isaković, rekao je za Kurir da će danas biti održan sedmodnevni pomen.

- Izlazimo na groblje, ovaj period je težak za Suzanu, za nas. Suzana je mnogo bolna, treba da skupi snage da ispriča i pokaže svima šta joj se dešavalo i da je dete sada ubijeno, da više ne može niko da je vrati - naveo je Slavko Isaković.

1 / 2 Foto: Zorana Jevtić

Grob devojčice prepun je cveća, a prizor malog belog krsta svima tera suze na oči.

- Nezapamćeno je da otac ubije dete. Majka svakog dana dolazi na grob, tuga je to prevelika, šta da radi jadna žena, ništa joj nije ostalo - pričaju radnici vršačkog groblja i dodaju da ne pamte ni veću sahranu od Petrinog pogreba.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track