BARBI DOKTORKI SKINUTA NANOGICA: Ne sme da napušta Beograd i mora da se javlja u policijsku stanicu!
Foto: Ana Paunković

prvi osnovni sud

BARBI DOKTORKI SKINUTA NANOGICA: Ne sme da napušta Beograd i mora da se javlja u policijsku stanicu!

Crna Hronika -

Olgici Markanović, koja se sumnjiči da je sredstvom plazma pen za koje navodno nije imala odgovarajuću licencu počinila krivično delo protiv zdravlja ljudi i ženama koje su dolazile na tretman nanela duboke opekotine na tretiranim delovima lica, danas je odlukom Prvog osnovnog suda ukinut kućni pritvor.

Podsetimo, Markanovićeva, koju je javnost prozvala Barbi nadrilekarkom zbog njenog fizičkog izgleda, bila je uhapšena 1. juna prošle godine, a u kućni pritvor sa nanogicom je prebačena 13. oktobra prošle godine. Posle godinu dana, sud je odlučio da joj nanogicu i zabranu korišćenja interneta, zameni blažom merom.

Olgica Markanović
foto: Zorana Jevtić, screenshot

- Osumnjičenoj, kojoj se i dalje sudi, kućni pritvor je zamenjen zabranom napuštanja mesta boravišta. Osim toga, naloženo joj je i da se redovno javlja policijskoj stanici - otkriva izvor Kurira.

Podsetimo, tokom kućnog pritvora, sud je odredio da u posetu smeju da joj dolaze samo majka, ćerka i sestra. Na početku suđenja, kako je Kurir pisao, Markanovićeva je negirala da je počinila krivično delo. Osim nje, optužbe je negirala i druga osumnjičena Jasmina T.

Olgica Markanović
foto: Instagram Printscreen

- Tužilaštvo ih sumnjiči da su u salonu "Tajas" izvodile hirurške zahvate podizanja nosne grbe, smanjivanja podbratka kao i uklanjanja strija. U optužnici, Prvo osnovno tužilaštvo je sudu predložilo da Markanovićevu osudi na pet, a Jasminu T. na godinu i po dana zatvora - dodaje sagovornik Kurira. Podsetimo, posle prve optužnice koja je protiv nje podignuta zbog sumnje da je unakazila 12 žena, u međuvremenu je podignuta još jedna kojom joj se na teret stavlja da je tretmanima upropastila lice još šest žena.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track