OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U KRNJAČI SMEJAO SE POLICIJI! Gledao kako inspektor u čizmama i SA GRABULJAMA TRAŽI PIŠTOLJ u bari! VIDEO
Foto: Ana Paunković

istraga

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U KRNJAČI SMEJAO SE POLICIJI! Gledao kako inspektor u čizmama i SA GRABULJAMA TRAŽI PIŠTOLJ u bari! VIDEO

Crna Hronika -

U Ulici Dejana Medakovića u Krnjači danas se dogodilo se ubistvo u kome je ubijen Nemanja S. (27).

1 / 11 Foto: Ana Paunković

Policija je trenutno su na terenu. Zbog ovog zločina uhapšena su dvojica muškaraca. Jedan od uhapšenih mladića, sa lisicama na rukama i u majici kratkih rukava objašnjava pripadnicima MUP Srbije šta se dogodilo.

00:06

Ubistvo u Krnjači 1

- Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ubistva, kao i motiv. Inspektori traže pištolj kojim je izvršen zločin u obližnjoj bari - kaže Kurirov sagovornik i dodaje da Pripadnici Interventne jedinice drže uhapšenog iznad bare, dok inspektoru govori gde je bacio pištolj.

00:08

Ubistvo u Krnjači

U jednom trenutku uhapšeni se sa lisicama na rukama nasmejao se na reči istražitelja da mu trebaju čizme, jer je voda u potoku duboka. Istražitelj je u vodu ušao sa grabuljama i pretražuje teren, a u međuvremenu je dobio i čizme kako bi lakše pretražio teren.

Kurir.rs/J. I/B.T

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track