Ubio se od tuge za ćerkom!
Foto: KURIR

Porodična tragedija u Surdulici

Ubio se od tuge za ćerkom!

Crna Hronika -
Kad je čuo da je njegova mezimica Milica (18) umrla od leukemije, policajac Saša Stanisavljević (46) ispalio hitac iz pištolja u usta

SURDULICA - Ubila ga tuga za ćerkom!Policajac Saša Stanisavljević (46) iz Alakinca kod Surdulice izvršio je samoubistvo juče oko 5.30 časova, kad mu je javljeno da je njegova najstarija ćerka Milica (18) umrla u bolnici od leukemije. Očajni otac izašao je iz automobila, stavio cev službenog pištolja u usta i ispalio hitac. Umro je na licu mesta.Prema rečima njegovog zeta Dragana, tragičnu vest čuli su kad su krenuli u nišku bolnicu da posete Milicu.- Tek što smo izašli iz kuće i prešli obližnju reku, javili su nam da je umrla - priča Dragan.Saša je u prvom trenutku ćutao, a onda rekao da će ipak otići u Niš. Nakon nekoliko metara zatražio je Draganu da stane jer mora u ve-ce.- Znao sam da je Milicu neizmerno voleo, ali mi nije palo na pamet da će se ubiti. Izašao je napolje, ni vrata nije dobro zatvorio. A onda je odjeknuo pucanj. Istrčao sam i video ga mrtvog na zemlji, s pištoljem pored ruke - očajan je Dragan.Prema njegovim rečima, Saša i cela porodica nadali su se da će se Milica izlečiti. Leukemija joj je otkrivena pre mesec dana, kad su Saša i njegova supruga Violeta primetili da se mnogo zamara i da ne može da jede. Posle analize krvi saznali su da ima opaku bolest.- Svi smo mislili da će ozdraviti, ali nismo bili u pravu. Nije bila u bolnici ni mesec dana, a umrla je. Bog joj je dao samo mesec dana života - kaže jedna rođaka.Miličina baka Zora ne može da se smiri. Istog dana umrli su joj sin i unuka. Dok joj mnogobrojne komšije i rođaci izjavljuju saučešće, kroz suze kaže:- E, moj sine Saša, otišao si sa svom mezimicom, bakinim prvim unučetom. Al’ što ostavi ovo drugo dvoje, Anđelu (14) i Milana (16). Tugo moja... - tiho govori baka Zora dok gleda u dva kovčega na stolu u kući. Oko Miličinog belog su njene najbolje drugarice. Stavljaju cveće i plaču. Miličina druga baka Dušanka ih gleda.- Umesto svadbenog veselja, ja plačem za tobom. Srce moje je iščupano, Milice moja. Srećo moja, nema te više - plače baka Dušanka.

Saša Stanisavljević i Milica Stanisavljević
Saša Stanisavljević i Milica Stanisavljević

Mesto samoubistva
Mesto samoubistva

Otac i ćerka će danas biti sahranjeni
Otac i ćerka će danas biti sahranjeni

Kolege: Mnogo je patioSašine kolege došle su juče da izjave saučešće porodici.- Mnogo je patio kad se Milica razbolela. Trudili smo se da mu pomognemo koliko god smo mogli. Bio je vredan i čestit, sam je izdržavao porodicu. Svi ćemo im pomoći - kaže jedan kolega pokojnog Saše.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track