U ZATVORU SPUŽ PREMINO DRŽAVLJANIN SRBIJE: Obaveštena policija, utvrđuje se uzrok smrti
Foto: Youtube Printscreen

istraga

U ZATVORU SPUŽ PREMINO DRŽAVLJANIN SRBIJE: Obaveštena policija, utvrđuje se uzrok smrti

Crna Hronika -

M. M. (65), državljanin Srbije koji je bio smešten u Istražnom zatvoru Spuž u Podgorici, preminuo je danas oko 13.30 sati u Kliničkom centru Crne Gore. Kako prenosi portal Dan, iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, potvrđeno je da je državljanin Srbije umro. Uzrok smrti, još uvek nije poznat.

- Naime, imenovani je bio smešten u Istražnom zatvoru Podgorica u sobi u kojoj se nalazilo sedam pritvorenika. U vreme predviđeno za boravak na otvorenom prostoru, odnosno šetnju, četiri protvorenika su izašla iz sobe kako bi iskoristila tu mogućnost, dok su tri pritvorenika ostala u sobi, od kojih je jedan bio M.M. - navode oni.

policija Crne Gore, crnogorska policija, uviđaj Crna Gora, forenzika Crna Gora, forenzičari Crna Gora, crnogorski forenzičari
foto: EPA/Boris Pejović

Prema iskazima pritvorenika, M. M. je ušao u toalet i kako se dugo zadržao a na pozive cimera nije odgovarao, oni su pozvali službenike obezbeđenja, koji su odmah došli u sobu, otvorili vrata od toaleta i zatekli M. M. u besvesnom stanju.

- Usledila je brza intervencija medicinskog osoblja Sektora za zdravstvenu zaštitu UIKS-a, a potom i transportovanje pritvorenog M.M. u KC CG- saopšteno je iz UIKS-a.

O smrti srpskog državljanina, obaveštena je Uprava policije i ostale nadležne insitucije u cilju preduzimanja radnji iz njihove nadležnosti i utvrđivanja tačnog uzroka smrti ovog lica.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track