DARKO LILIĆ PRVI PUT JAVNO POSLE BRUTALNOG PREBIJANJA: Evo šta je ispričao kod tužioca! Pokušao da sakrije modrice na licu (FOTO)
Foto: Ana Paunković

TREĆE OSNOVNO TUŽILAŠTVO

DARKO LILIĆ PRVI PUT JAVNO POSLE BRUTALNOG PREBIJANJA: Evo šta je ispričao kod tužioca! Pokušao da sakrije modrice na licu (FOTO)

Crna Hronika -

Darko Lilić, sin bivšeg predsednika Jugoslavije Zorana Lilića, danas je saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu u istrazi koja se vodi protiv Aleksandra Relića i Dejana Vuksanovića zbog sumnje da su ga pre tačno nedelju dana brutalno pretukli ispred njegove zgrade na Novom Beogradu.

Lilić se danas prvi put pojavio u javnosti. Na licu je nosio hiruršku masku i naočare za sunce, ispod kojih se ispod desnog oka videla modrica. On nije želeo da daje nikakve izjave.

Darko Lilić
foto: Ana Paunković

- Dobro sam - bilo je sve što je rekao novinarima po izlasku iz tužilaštva.

Kako saznajemo, Lilić je na saslušanju izjavio da se ne seća samog događaja niti kako je napadnut, ali da je kasnije na snimku prepoznao Dejana Vuksanovića, za kog je rekao da mu je komšija.

Podsetimo, osumnjičeni Dejan Vuksanović priznao je da je tukao Lilića kobne noći, ali nije želeo da otkriva razloge sukoba. On je u subotu, posle saslušanja u tužilaštvu, pušten u kućni pritvor.

1 / 6 Foto: Ana Paunković

Drugi osumnjičeni, Aleksandar Relić je u bekstvu i za njim policija traga.

- Ja sam udario Darka Lilića i naneo mu povrede - rekao je, kako saznajemo, kratko na saslušanju u tužilaštvu Dejan Vuksanović.

Dejan Vuksanović
Dejan Vuksanovićfoto: Privatna arhiva

Kako naš izvor otkriva, o pozadini sukoba, u tužilaštvu nije želeo da govori.

Darko Lilić, podsetimo, pretučen je u noći između četvrtka i petka, oko 4 sata ujutru. Prebijanje su zabeležile sigurnosne kamere zgrade, a na snimku se vidi kako ga udaraju dvojica muškaraca, a potom ga stavljaju u kola. U Urgentnom centru, Lilić je polciiji odbio da kaže da li zna ko su napadači, ali su ih nekoliko sati kasnije policija i tužilaštvo identifikovali.

Advokati Nemanja Govedarica i Marko Popović
Advokati Nemanja Govedarica i Marko Popovićfoto: Ana Paunković

Saslušanju su, kako saznajemo, prisustvovali punomoćnik Darka Lilića, Zara Tijanić Jevtović i branioci dvojice osumnjičenih, advokati Nemanja Govedarica i Marko Popović.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track