DIVLJAČKI! VREĐAO I GURNUO ŽENU SLOBODANA ŠARENCA: Bivša košarkašica napadnuta pred ćerkom, a evo šta se dešava sa bahatim vozačem
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen/YouTube

novi beograd

DIVLJAČKI! VREĐAO I GURNUO ŽENU SLOBODANA ŠARENCA: Bivša košarkašica napadnuta pred ćerkom, a evo šta se dešava sa bahatim vozačem

Crna Hronika -

Anđelija Arbutina Šarenac (55) teško je povređena kada je na nju nasrnuo N. J., koji je prethodno udario u njen automobil na Novom Beogradu.

Anđelija Arbutina Šarenac (55), bivša košarkašica i supruga poznatog novinara Slobodana Šarenca, napadnuta je u Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu, i tom prikom je zadobila teške telesne povrede.

Kako saznajemo, nemili događaj odigrao se u sredu oko 20 časova, a svemu je prethodio sudar.

Anđelija Arbutina
foto: Damir Dervišagić

Za volanom "forda"

- Anđelija je bila za volanom "forda", a sa njom u autu je bila i njena ćerka (14). U jednom trenutku, došlo je do sudara, a kako se sumnja, u Anđelijin automobil udario je "volvo". Posle saobraćajne nezgode, vozač "volvoa", N. J., izašao je iz kola i napao Anđeliju - kaže izvor upoznat sa slučajem i dodaje, da je ude, prema prvim rezultatima istrage, izazvao vozač "volvoa", N. J.

- I Anđelija je izašla iz auta, verovatno da bi videla štetu i da bi pozvali policiju. Međutim, N. J. je odmah grubo krenuo prema njoj. Ppčeo je da viče i da je vređa. Strašno je psovao i svašta joj je rekao. Anđelijina ćerka je takođe izašla iz auta, kako bi odbranila majku od nastrataja pomahnitalog čoveka, ali je on još više pobesneo i počeo je da gura Anđeliju.

Slične situacije

Sve češći konflikti posle čukanja

x 25. oktobar 2022 - Vladana Kurčubića (47), vozača autobusa, posle nesporazuma oko prvenstva prolaza izbo vozač automobila u Beogradu

x 24. oktobar 2022 - Dvojica vozača su se posle nesporazuma u saobraćaju u Bulevaru kralja Aleksandra posvađala, a onda je vozač džipa iz pištolja ispalio hitac na motociklistu. Srećom, oštetio je samo motor

x 14. januar 2022 - Mladić (19) upucan je u ruku na uglu Gandijeve i Ulice Jurija Gagrina na Novom Beogradu, a ranjavanju je prethodila svađa dvojice vozača u saobraćaju.

U jednom momentu ju je baš jako gurnuo, da je ona pala i udarila rukom o pločnik, a krenuo je i na devojčicu, ali nju nije fizički povredio - prepričava izvor i dodaje da je Šarenčeva žena od siline udarca prilikom pada polomila zglob.

- Pukao joj je zglob na levoj ruci. Maloletna devojčica nema povrede, a na lice mesta navodno je došao i Slobodan Šarenac - rekao je naš sagovornik. Nakon što je žena pala, N. J. je pobegao s lica mesta, ali ga je policija ubrzo pronašla i uhapsila.

- Nasilnik je vređao i policajce. Odvezen je na VMA kako bi bio testiran na narkotike i alkohol. Protiv N. J. biće podneze odgovarajuće krivične i prekršajne prijave, a slučaj je predat Trećem osnovnom javnom tužilaštvu na dalji rad - dodao je izvor.

Novinari Kurira pokušali su da stupe u kontakt sa Slobodanom Šarencem i njegom suprugom Anđelijom, ali oni nisu odgovarali na pozive i poruke.

Legendarna košarkašica

Anđelija Arbutina Šarenac, Anđelija Arbutina
foto: Pritnscreen/Youtube/RTS

Inače, Anđelija Arbutina Šarenac je legendarna srpska košarkašica, osvajač Olimpijskog srebra, kao i dve evropske i jedne svetske vicešampionske medalje. Najpoznatija je po igrama za reprezentaciju Jugoslavije na Olimpijskim igrama u Seulu i pobedničkom košu u polufinalu, kao i višegodišnjim nastupima za Crvenu zvezdu. Najveći deo svoje karijere provela je u Crvenoj zvezdi.

Godinama zajedno

Imao sam sreće u ljubavi

Slobodan Šarenac, Anđelija  Arbutina Šarenac
foto: Zorana Jevtić, Printscreen/YouTube

Zajedničke fotografije Slobodana i Anđelije prava su retkost, a one sa ćerkama Ninom i Lanom maltene i ne postoje. Jedina prilika kada je popularni Šareni, kako često zovu novinara, pričao o supruzi, bila je u emisiji "TV lica kao sav normalan svet" kada je otkrio detalje početka njihove ljubavi.

- Prvi put smo se sreli 1992, kada je gostovala u emisiji "Šesti krug" na Trećem kanalu, koja je bila posvećena OI u Barseloni, na kojima naša zemlja nije učestvovala zbog sankcija. Kasnije je Anđa igrala u Italiji, i dugo se nismo videli. Inače, nameravala je da me upozna sa drugaricom, ali je sudbina očigledno imala drugačije planove. U životu sam imao sreće u mnogim stvarima, pa i kada je reč o ljubavi. Bio sam u pravo vreme na pravom mestu, i sreo svoju srodnu dušu - rekao je tada Šarenac.

Kurir.rs/ Iva Ogarević

Bonus video:

00:16

Teška saobraćajna nesreća u naselju Medaković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja