NEĆU DA KAŽEM S KOJIM ŽENAMA SAM BIO! NEVIN SAM: Bura na suđenju Bogdanoviću za ubistvo MMA borca Stefanovića i ranjavanje Goranca
Foto: Kurir/S.S.

NEĆU DA KAŽEM S KOJIM ŽENAMA SAM BIO! NEVIN SAM: Bura na suđenju Bogdanoviću za ubistvo MMA borca Stefanovića i ranjavanje Goranca

Crna Hronika -

Na današnjem početku nastavka suđenja bivšem policajcu Daliboru Bogdanoviću Boći (45), koji se zajedno sa Danijelom Janjošem (43) tereti za ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca, kao i nedozvoljeno nošenje oružja, predsednik veća sudija Vidoje Mitrić, postavio je pitanje prvookrivljenom.

"Kada ste davali iskaz, rekli ste da ste sedeli u kafani sa ocem i sinom, vlasnicima kafića. Na prošlom ročištu otac svedok je rekao da nije sedeo sa vama i da je samo naišao u lokal da nešto uzme. Šta je sada tačno?", pitao je sudija.

Uroš Stefanović
Uroš Stefanovićfoto: privatna arhiva

Bogdanović je na to rekao:

"S obzirom na to da se po medijima svašta piše, a ne želim da pravim rijaliti od ovih suđenja, ne želim da kažem ko su te dve ženske osobe koje su sedele samnom. Jednoj od njoj se preti, prećeno je i mom advokatu ispred suda, a ništa povodom toga nije preduzeto. Dođe vam novinarka (aludirajući na našeg novinara) i kaže da je čula da nije prećeno mom advokatu, a piše šta drugoj strani odgovara i stane na njihovu stranu", rekao je vidno besan Bogdanović.

Kako je dalje rekao, ne želi nikoga da dovodi u opasnost i zato ne želi da otkrije ko su te ženske osobe, a jedna od njih je udata.

"Njenoj deci je prećeno, kao i mužu, a ona je izudarana pre par meseci, ali nije prijavila", ljutito je nastavio Bogdanović.

Dalibor Bogdanović Boća
foto: Kurir/S.S.

U nastavku suđenja, kao i na svakom ročištu, bilo je burno. Ovaj put bura je bila između jednog od branilaca Dalibora Bogdanovića, inače njegovog brata od tetke Srđana Lješkovića iz Crne Gore, i tužioca Jelene Stojaković Mustakas.

"Mislili ste da imate keca u rukavu, ali smo dostavili pasoš svedoka Nebojše I. Kamo sreće da vi predložite da se ovaj čovek (Bogdanović) pusti iz pritvora a ne da nevin tamo boravi", obratio se advokat Lješković tužiocu, na šta se nadovezao Bogdanović, takođe se obraćajući tužiocu povišenim glasom:

"Nevin sam"!

Dalibor Bogdanović Boća
foto: Kurir/S.S.

Dalju raspravu prekinuo je sudija, nakon čega je usledilo saslušanje svedoka, uglavnom policijskih službenika koji su te večeri radili.

Za sledeće ročište sud će ponovo pozvati veštaka za DNK, kao i stručnog saradnika kojeg je predložila odbrana Bogdanovića.

Na kraju danasnjeg ročišta, sudija Mitrić ponovo je pitao Dalibora, ko su bile žene koje su bile sa njim u kafani.

"Zar vam nije jasno da se preti svima i da zbog toga neću reći koje su to žene", rekao je osumnjičeni Bogdanović.

Podsetimo, kako se navodi u optužnici, okrivljenima Daliboru Bogdanoviću Boći i Danielu Janjošu se na teret stavlja da su 2. septembra 2021. godine oko 21 čas, u Novom Sadu, na Novoj Detelinari, u Ulici Cankarevoj, ispred broja osam, pokušali da liše života četrdesetsedmogodišnjeg Gorana Kovačevića Goranca, a tom prilikom ubijen je njegov telohranitelj, MMA borac, dvadesetsedmogodišnji Uroš Stefanović, dok je Goranac ranjen u ruku.

Sledeće ročište zakazano je za 27.decemar.

Kurir.rs/S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track