GAĐALI GA FLAŠAMA, ČAŠAMA I PEPELJAROM U KAFANI, A ZATIM GA PRETUKLI: Pančevcu iza rešetaka zbog tuče
Foto: Shutterstock

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu

GAĐALI GA FLAŠAMA, ČAŠAMA I PEPELJAROM U KAFANI, A ZATIM GA PRETUKLI: Pančevcu iza rešetaka zbog tuče

Crna Hronika -

Pančevačka policija uhapsila je mladiće M. A. (20) i N. K. (22) iz ovog grada zbog sumnje da su pre tri dana u jednom kafiću staklenim flašama, čašama i pepeljarom gađali S. Š. a zatim ga pretukli.

Naime, ovim povodom oglasilo se i Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu i to saopštenjem.

- Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom u Pančevu uhapsilo M. A.(2002.) i N. K.(2000.) zbog izvršenja krivičnog dela nasilničko ponasanje jer su dana 13.11.2022.godine u Pančevu u kafiću "Publika" staklenim flašama, čašama i pepeljarama gađali oštećenog S.Š., a potom istom zadali više udaraca u predelu glave usled kojih je S.Š. zadobio lake telesne povrede - stoji u saopštenju, gde nastavljaju:

- Na predlog dežurne zamenice OJT Pančevo da se prema M. A. i N.K. odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i oštećenog, a protiv M. A. i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ponoviti krivično delo jer se prema istom, na osnovu optužnog predloga OJT Pančevo pred Osnovnim sudom u Pančevu vodi krivični postupak zbog istog krivičnog dela, nasilničko ponašanje, Osnovni sud u Pančevu je obojici osumnjičenih odredio pritvor.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track