ZABETONIRAĆU GA! Procurela skaj prepiska, odbrana tvrdi da su kavčaninu nameštali robiju: Napraviću ja da je Mario pucao! FOTO
Foto: Privatna arhiva, Uprava policije

odbrana traži reakciju nadležnih

ZABETONIRAĆU GA! Procurela skaj prepiska, odbrana tvrdi da su kavčaninu nameštali robiju: Napraviću ja da je Mario pucao! FOTO

Crna Hronika -

Advokatica Marija Miloševića, Natalija Karadžić je od podgoričkog Višeg suda zatražila da ta institucija od Specijalnog državnog tužilaštva zatraži provjeru za navodnu "SKY" komunikaciju koje je predočiila sudu. Tačnije, da se utvrdi ko stoji iza šifri "B20712". Odbrana naime sumnja da je ona usmerena protiv Marija Miloševića i da sadrži zakonom nedozvoljene radnje.

Na dokumentu koji je predala advokatica sudu nalaze se dve šifre i pored njih imena. Naznačeno je da se radi o komunikaciji iz 2020. godine. Advokatica Karadžić očekuje da će SDT, policija i sud da reaguju, piše Dan.

Mario Milošević
foto: Uprava policije

Da podsetimo, pred podgoričkim Višim sudom u toku je postupak portiv Marija Miloševića, koji slovi za člana kavačkog klana, Vukana Vujačića i Igora Mašanovića koji su osumnjičeni za povezanost sa ubistvom Radomira Đuričkovića.

Milošević, Mašanović i Vujačić optužnicom Višeg državnog tužilaštva se terete da su umešani u ubistvo Đuričkovića koje se dogodilo 10. oktobra 2016. i da su tada doveli u opasnost život Milorada Radulovića. Milošević je, prema navodima optužnice, označen kao direktni izvršilac ubistva.

Mario Milošević
foto: printscreen
Mario Milošević
foto: printscreen

Kako je navedeno optužnicom, okrivljeni su za 2.100 evra kupili vozilo „reno megan“ koje je korišćeno prilikom ubistva, a optuženi Vujačić je preuzeo vozilo 9. oktobra 2016. u Podgorici.

Dalje se navodi da su 10. oktobra u Cetinju pratili kretanje Đuričkovića, sačekali ga da uđe u vozilo u Ulici IV proleterske u blizini lokala „Konoba“.

- U tom trenutku okrivljeni Milošević je ispalio dva hica u pravcu Đuričkovića, koji je premino dan kasnije od zadobijenih povreda-navodi se u optužnici.

Oni su, kako se dalje navodi, pobegli seoskim putem i zapalili vozilo u kojem su ostavili i automatsku pušku iz koje je pucano.

Kurir.rs/Dan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track