(FOTO) SAČEKUŠA NA CETINJU: Radomir Đuričković upucan u glavu iz automobila u pokretu!
Foto: Printscreen Vijesti.me/Vladimir Otašević

nastavlja se mafijaški rat

(FOTO) SAČEKUŠA NA CETINJU: Radomir Đuričković upucan u glavu iz automobila u pokretu!

Crna Gora -

CETINJE - Cetinjanin Radomir Đuričković (41), na koga je sinoć pucalo više nepoznatih osoba, preminuo je u Kliničkom centru Crne Gore od posledica ranjavanja.

Policija traga za napadačima i već su došli do određenih saznanja. Na Đuričkovića je pucano iz automobila u pokretu, ispred kafane "Konoba", u trenutku kada je Cetinjanin ulazio u svoj auto, sinoć oko 23.10 sata. Pucalo je više osoba, na čijoj identifikacija policija radi.

Dva metka su ga, kako se saznaje, pogodila u glavu, a Đuričković je od zadobijenih povreda preminuo jedan sat posle ponoći u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici. Cetinje je sinoć bilo blokirano, a prema prvim rezultatima istrage i pretragom terena na licu mesta pronađen je određeni broj čaura.

Policijski službenici su ubrzo utvrdili pravac bekstva izvršilaca krivičnog dela i pronašli i vozilo "reno megan“ plave boje, registarskih oznaka PG-BG344, koje je zapaljeno na području Rijeke Crnojevića, a u kojem je pronađena automatska puška.

"Navedeno vozilo, puška i ostali pronađeni tragovi i predmeti biće veštačeni u Forenzičkom centru. Intenzivnom potragom došlo se do operativnih saznanja o marki i tipu vozila kojim su se izvršioci posle paljenja vozila "reno megan“ dali u bekstvo", kazali su u UP.

Đuričković je kum Cetinjanina Gorana Radomana koji je prošle godine u februaru ubijen u Beogradu, a i blizak rođak pokojnog Gorana Đuričkovića koji je krajem oktobra prošle godine likvidiran u Budvi.

Oba ova ubistva dovode se u vezu sa nestankom 300 kilograma kokaina u Španiji, vrednih 15 miliona evra, nakon čega je počeo rat kriminalnih klanova u Kotoru.

(vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track