MUNJEVITA AKCIJA ŠABAČKE POLICIJE: Nađen ulubljeni punto ali i vozač koji je pokosio ženu dok je bacala đubre, nije joj bilo spasa
Foto: Kurir A. M

pobegao s mesta nesreće

MUNJEVITA AKCIJA ŠABAČKE POLICIJE: Nađen ulubljeni punto ali i vozač koji je pokosio ženu dok je bacala đubre, nije joj bilo spasa

Crna Hronika -

BOGATIĆ - U Bogatiću iza stambene zgrade u ulici Pavla Orlovića, pronađen je ulubljeni automobil "fijat punto" s vidnim oštecenjima na haubi.

Odmah potom, pronađen je i vozač S. J. (22), koji je priznao da je učestvovao kao vozač u saobraćajnoj nesreći koja je ženu odvela u smrt.

Brzom i efikasnom akcijom šabačka policija je pronašla i uhapsila vozača koji je pregazio ženu i pobegao.

Bogatić, Fijat Punto
foto: Kurir A. M

Vozač nema nikakvu vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila, a po odobrenju nadležnog tužioca, doneto je rešenje o njegovom zadržavanju.

Bogatić, Fijat Punto
foto: Kurir A. M

Podsetimo, nesrećna žena preminula je od posledica saobraćajne nesreće. Privedeni vozač ju je oborio dok je bacala đubre.

MUP se zvanično oglasio

Policija je uhapsila J.S. (22) osumnjičenog da je sinoć, u Ulici Mike Vitomirovića u Bogatiću, automobilom "fijat punto" udario šezdesetčetvorogodišnju ženu koja je prelazila ulicu, a potom pobegao. Povredjena žena je u bolnici preminula od zadobijenih povreda, saopštila je policijska uprava Šapca. Osumnjičeni je ubrzo pronadjen, utvrdjeno je da nema položen vozački ispit. On se tereti za teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povredjenom u saobraćajnoj nezgodi. Odredjeno mu je zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Kurir.rs/A.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja