POLA GODINE MISTERIJE U ALEKSINAČKOM SELU! Ivanu nestao brat, rekli su mu da će ga lovci pronaći u šumi, ali on ne gubi nadu
Foto: Privatna Arhiva

UŽAS!

POLA GODINE MISTERIJE U ALEKSINAČKOM SELU! Ivanu nestao brat, rekli su mu da će ga lovci pronaći u šumi, ali on ne gubi nadu

Crna Hronika -

Bratislav Dolić (47) iz sela Mozgovo kod Aleksinca, nestao je 1. juna ove godine i od tada mu se gubi svaki trag! Njegov brat Ivan za Kurir kaže da je na sve načine pokušao da dođe do njega, ali da ga niko od tada nije čuo ni video.

- On je dan ranije otišao da se nađe sa prijateljima sa kojima se često viđao i od tada ga nema nigde. Telefon mu je poslednji put bio uključen tog 1. juna oko 5 ujutru i to je sve - kaže nam Ivan.

On objašnjava da je Bratislav bio teško bolestan.

- On je operisao tumor na mozgu. Slabije se kreće i snalazi u prostoru, izgubio je motoriku i rasejan je. Zato nije moguće da ga niko nije video već skoro šest meseci - objašnjava Ivan za Kurir i dodaje:

- Policija je o svemu obaveštena od početka, tragali su za njim, ali niko nije mogao da ga pronađe. Rekli su mi čak da ostaje samo da ga jednog dana lovci pronađu u šumi...

Prema Ivanovim rečima, sa telefona njegovog brata poslednji poziv je bio upućen jednoj ženskoj osobi iz sela, a Ivan je ubeđen da to nije bio Bratislav, već neko ko je u bio sa njim.

- On nije u stanju da samostalno okrene broj telefona, neko je tada bio sa njim. Samo želim da ga pronađem, da znam da li živ i da li je dobro!

Ivan kaže da su mu prijatelji, kod kojih je Bratislav otišao pre nestanka, rekli da je on bio kod njih, ali da je otišao dalje i da ne znaju gde je.

Ivan je po Aleksincu i okolnim selima već lepio plakate sa slikom nestalog brata, ali do sada nije imao sreće. Zato apeluje na sve koji imaju bilo kakavu informaciju o Bratislavu da mu se jave na broj telefina 0628307450.

Kurir.rs/D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track