BALKANSKE MAFIOZE I KORUMPIRANE ZNAČKE! Svađa na Kurir TV: Spasić i Nikolić u klinču zbog veza narko-dilera i policajaca
Foto: Kurir TV, Redakcija

srbija

BALKANSKE MAFIOZE I KORUMPIRANE ZNAČKE! Svađa na Kurir TV: Spasić i Nikolić u klinču zbog veza narko-dilera i policajaca

Crna Hronika -

Izveštaj Evropskog centra za monitoring narkotika, da je Srbija ključni igrač na tržištu droga, zajedno sa susedima, bila je tema u studiju Kurir TV.

Mladen Nikolić, hemičar i bivši republički inspektor za kontrolu psihoaktivnih supstanci i Božidar Spasić, bivši pripadnik Službe državne bezbednosti gostovali su u jutarnjem programu "Redakcija".

Narko Diler, Mafija
foto: Kurir tv

Obračun policije sa narko dilerima odvija se na međunardonom nivou.

- Ovde se radi o balkanskim "mafiozama", ali činjenica jeste da se jedan deo naših mafijaša našlo gore u raspoređenjivanju rute. Koliko god da droga dolazi sa Istoka, u istoj meri imate drogu koja će doći sa Zapada. To je mešovito - ispričao je Spasić.

Narkotici
foto: Kurir tv, Redakcija

Ogromne količine kokaina, marihuane i heroina prenosi se svetom, a korumpirani pripadnici zakona prema Nikoliću najveći su problem.

- Čim je novac u pitanju koji cirkuliše svi su tu korumpirani.. Tone kokaina u vrednosti od milijardu evra. - rekao je Nikolić.

UKP
foto: kurir, redakcija

- Ovo sve što mi govorite o korumpiranosti naše policije, ne želim da slušam! Oni rade odličan posao! Srbija jeste jedna od ključnih tačaka na Blakanu, a nama sada ispada da su se Radoje Zvicer, Belivuk i ostali, više obračunavali oko toga po čijem će interesu raditi, ali na svetskoj slici - rekao je Spasić.

02:08

KORUMPIRANOST POLICIJE NAJVEĆI PROBLEM U SUZBIJANJU MEĐUNARODNE TRGOVINE DROGOM!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track