"HTELI SU DA GA UBIJU, TO NIJE BILA SAMO OPOMENA! Komšije Nemanje izrešetanog u Resniku otkrile njegovu problematičnu prošlost
Foto: Kurir

napad

"HTELI SU DA GA UBIJU, TO NIJE BILA SAMO OPOMENA! Komšije Nemanje izrešetanog u Resniku otkrile njegovu problematičnu prošlost

Crna Hronika -

Nemanja S. koji je sinoć teško ranjen u pucnjavi koja se dogodila u Ulici Podavalska u beogradskom naselju Resnik, prema rečima komšija bio je veoma problematičan mladić.

- Čuli smo da se odavno bavi prodajom narkotika i da je često upadao u probleme - kažu za Kurir komšije i dodaju:

- Nemanju je sinoć izrešetao napadač, navodno dok je izlazio iz kola. Počeo je da jauče i doziva pomoć, a onda pao pokraj kola. Naš sagovornik dodaje da je zatim Nemanjina devojka pozvala Hitnu pomoć i policiju.

Resnik, Nemanja S., pucnjava
foto: Kurir

- Devojka sa kojom je Nemanja navodno u dugoj vezi pozvala policiju i hitnu pomoć i oni su ga prevezli u Urgentni centar - kaže jedan od meštana i dodaje:

- Čuli smo nekih sedam ili osam hitaca, a on je izrešetan sa četri metka. Mislimo da je neko hteo da ga ubije i da to nije samo opomena - kaže komšija i nastavlja :

- Da je bila opomena gađali bi ga u noge, a ne ovako izrešetali ga celom dužinom leđa.

Naš sagovornik kaže da su mogući motiv verovatno narkotici.

- Nemanja je u kraju poznat kao diler i nije isključeno da ima neke veze s tim,a postoji i mogućnost da je u pitanju prevlast na tržištu - kaže sagovornik i dodaje da su Nemanja i njegova djevojka imali probleme.

Resnik, Nemanja S., pucnjava
foto: Kurir

- Dok su bili na moru, policija je upala u dvorište kod nje, tu gde je i ranjen i tada su mu našli zakopano oružje. Navodno je njena sestra prijavila tada policiji da je Nemanja pretukao dok su bili na moru, a po dolasku u Beograd, ona je rekla da je oružje njeno i protiv nje se vodi postupak - kaže izbor iz istrage.

Komšije navode da Nemanjina devojka je bila u rijalitiju.

- Nemanja, njegova devojka, ali i cela njena porodica su problematični. Često se čuje buka iz njihovog dvorišta i policija je svako malo kod njih i raspituje se kod komšija.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track