NE LIČI NA SEBE! Transformacija Luke Bojovića, u zatvoru smršao dvadesetak kilograma, promenio lični opis
Foto: Kurir, J. L. PINO / AFP / Profimedia

deportovan

NE LIČI NA SEBE! Transformacija Luke Bojovića, u zatvoru smršao dvadesetak kilograma, promenio lični opis

Crna Hronika -

Luka Bojović koji je večeras, posle 10 godina provedenih u zatvoru u Španiji, deportovan u Srbiju, potpuno je promenio lični opis.

Na dan hapšenja, u februaru 2012. u jednom restoranu u Valensiji, kada je u kameru poslao poljubac koji je obišao svet, bio je dvadesetak kilograma puniji nego prilikom izlaska iz zatvora. Tada je imao dužu kosu, a danas ispod sivog kačketa koji nije skidao sa glave, videlo se da je njegova kosa potpuno kratka.

Zemunski Klan, Luka Bojović, Kimani Frend, Petra Cvijić

- Tokom godina koje je proveo iza rešetaka, umro mu je otac, ubijen mu je u centru Beograda rođeni brat Nikola Bojović, kum Dragoslav Miloradović, advokat Dragoslav Miša Ognjanović, kao i drugi prijatelji. Očito je sve što se dešavalo, ali i sam boravak iza rešetaka, ostavio trag na njemu - kaže sagovornik Kurira.

Podsetimo, Bojović je danas oko 16.45 sati iz zatvora sproveden u pratnji policije na aerodrom u Madridu. Ekonomskom klasom, redovnom linijom za Beograd, na Aerodrom Nikola Tesla stigao je oko 20.20 sati.

Luka Bojović
foto: Kurir

- Tokom čitavog leta bio je vidno raspoložen i nasmejan, iako ga policajci koji su bili u njegovog pratnji, nisu ostavljali samog. Sa hirurškom maskom preko lica, bilo je gotovo neprepoznatljiv. Međutim, kada je skinuo, bilo je jasno da je to Bojović - kaže naš sagovornik.

Kako je Kurir ekskluzivno objavio, Bojović je u prvoj izjavi novinarki našeg lista rekao da je srećan zbog toga što se posle dugog niza godina vraća u Srbiju i da za sada nema nikakve planove.

Tokom leta koji je trajao skoro tri sata, grickao je čips, pio vodu i ćaskao sa policajcima koji su bili u njegovoj pratnji.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track