MISTERIOZNI MUŠKARAC U CRNOM DOŠAO U IZVIDNICU? Posetio grobove Bojovićevog oca i brata, pa obavio poziv (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

Luka u srbiji

MISTERIOZNI MUŠKARAC U CRNOM DOŠAO U IZVIDNICU? Posetio grobove Bojovićevog oca i brata, pa obavio poziv (FOTO)

Crna Hronika -

Na Novo groblje u Beogradu došao je muškarac za koga se veruje da je rođak ubijenog Radeta Rakonjca, koji je bio jedan od najboljih prijatelja Luke Bojovića.

On je obišao grob ubijenog Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića koji je sinoć deportovan iz Španije u Srbiju, kao i grob svog brata.

- Muškarac je upalio sveću na Nikolinom grobu, ali i na grobu Vuka Bojovića, Lukinog oca, kao i Dragoslava Miloradovića Galeta, takođe ubijenog prijatelja Luke Bojovića, te Radeta Rakonjca - kaže izvor Kurira.

Luka Bojović, groblje
foto: Zorana Jevtić

Prema njegovim rečima, muškarac je potom telefonirao, a pretpostavlja se da je na groblje došao u neku vrstu izvidnice.

Luka Bojović, groblje
foto: Zorana Jevtić

- Luki Bojoviću je tokom boravka u španskom zatvoru ubijen rođeni brat Nikola 2013. godine, zatim mu je preminuo otac, a 2018. godine mu je ubijen i jedan od najboljih prijatelja Dragoslav Miloradović. I Rade Rakonjac, s kojim je bio izuzetno blizak je likvidiran - objašnjava izvor i dodaje da se pretpostavlja da bi Luka poželeo da obiđe grobove svojih najmilijih.

- Ne iksljučuje se mogućnost da je misteriozni muškarac došao da vidi da li je na Novom groblju sve bezbedno, da li ima gužve, kako bi eventualno pripremio teren za Lukin dolazak - kaže izvor i dodaje da je on pošto je upalio sveće telefonirao.

1 / 7 Foto: Zorana Jevtić

- Sigurno je javio nekome šta se dešava na groblju - objašnjava izvor i napominje da grobove Bojovića, ali i njihovih ubijenih prijatelja često posećuju Marija i Anđelika Bojović, Lukine sestra i majka.

Podsetimo, Kurir je ekskluzivno juče objavio fotografiju Luke Bojovića iz aviona za Srbiju, a to je bila prva njegova fotografija u javnosti posle 10 godina boravka u španskom zatvoru. Takođe, Bojović je eksluzivno za Kurir izjavio "da je srečan što je u Srbiji, ali da još uvek nema planove za budućnost".

Luka Bojović
Luka Bojovićfoto: kurir tv

Inače, on je u Srbiji slobodan čovek.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:17

Antonović: Jednom u kriminalu - uvek u kriminalu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track